Knacka kotor och rida kossor

 

När jag var ung så gick min pappa till kotknackaren då och då. En helt vanlig morgon kunde han kliva upp ur sänghalmen och se ut som lutande tornet i Piza. Om han kom upp ur sängen över huvud taget…

Nu för tiden heter de inte kotknackare längre, nu är det kiropraktor. Men skit samma, knackar kotor gör de ju fortfarande. Och trycker, klämmer, drar, ruckar och håller på.

Det gör ont fast skönt ont… Typ som att få massage – det är också skönt ont. SKITSKÖNT ont rättare sagt, massage är ju för tusan himmelriket på jorden.

Nu var det många år sedan jag var hos någon kiropraktor så nu var det absolut dags. Ryggen gör alltid ont men det är jag van vid, men nacken och skuldrorna blir bara värre och värre. Dessutom fick jag uppleva något nytt idag. Istället för att bara rycka och knycka så hade han en liten typ ”automatisk hammare” (läs tortyrverktyg) som han jocklade med kotorna med. Skitskumt, men troligen effektivt för det var betydligt lättare att röra sig efteråt.

Men vet ni vad – jag fick liksom en bonus idag 🙂 Han trodde att han skulle kunna hjälpa mig med min migrän också. Han tror nämligen inte att det är migrän utan spänningshuvudvärk. TÄNK OM liksom. TÄNK OM den försvinner!! Tänk om skallen kan sluta göra så ont så att allt man gör är en pina.

Insidan av skallen kunde han dock inte göra något åt. Är man knasig så är man, det hjälper inte att knacka kotor.

Där sprack Bondens förhoppningar…

Men jag är lika glad för det. Jag gillar mig som jag är – knäpp och konstig. Det är ju JAG. Och jag gillar mig. Även om det inte alltid är så lätt att vara jag så gillar jag mig ändå.

Nu ska jag ut och seminera och njuta lite kossor. Och längta till sommaren… Är så in i hoppsan trött på det här blöta skitvädret. Jag vill ha sommar! NU!

Ni får ett par bilder från i somras så länge så kan ni längta lite ni också 🙂 
Tjillevippen på er gullvippor!

 

rida på ko 549 jag rider på kossa rida 549 jag

 

8 svar på ”Knacka kotor och rida kossor

 1. ”Insidan av skallen kunde han dock inte göra något åt. Är man knasig så är man, det hjälper inte att knacka kotor.”
  Finns inget där inne än då förutom två ärtor som är inpackade i träspån 😀 😀 *hoppar ner i gropen*

 2. Tack för ännu mer goda skratt.
  Du är skönt galen. Din humor gillar jag så oerhört. Berättar ofta för min gode make om din roliga inlägg så han också får ett gott skratt.
  Less vintern så inih…….. är vi här uppe i Luleå också men nu är den riktigt på G busvärder. Usch!!!!
  Fin i håret är Du också.
  Hoppas du blir bättre i axlar och migränen. Jag besvär sedan många års arbete vid skrivbord/dator man får kämpa även som pensionär sitter man ju vid dator.
  Varma hälsningar
  från Barbro

  • Haha, tack fina du!!
   Jag är också less på vintern. Det är bara blött, kallt och mörkt. Hellre snö och ett par minusgrader än det här eviga regnandet. ÖRK!
   Kul att du gillar håret, jag börjar faktiskt gilla det jag också. Var lite chockad först bara… haha.
   Ja det hoppas jag också. Axlarna känns redan (efter 2 besök) bättre så jag hoppas att skallen ordnar till sig med.

   Många kramar till dig goa Barbro <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.