Från magplufs till magrutor

Jag och Bonden har plötsligt upptäckt att våra kroppar blivit lite väl runda på mitten om man säger så. När man räknar magrutor så kommer man liksom bara till 1…. Den där enda rutan är i och för sig rätt så stor men det är väl inte riktigt det som är tanken med magrutor antar jag.

Så vi bestämde oss för att skärpa till oss med maten lite och börja äta nyttigare. Vi fick tips och råd av Skräpfian som käkar LC-kost (undvik kolhydrater och socker) och tyckte att det lät bra så nu har vi också kört igång med detta.

Det går jättebra!

Speciellt när man är på utflykt.

Typ…

 

3 svar på ”Från magplufs till magrutor

  1. Är det All in inklusiv som gäller för magr…. Annars får ni gå till glasmästaren och fixa några kanske i färg???
    Eller varför inte rita dit typ nio ruter så går det även att spela luffarschack!!! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *