Power Big Meet i Lidköping 2017

Denna helgen åkte jag och Bonden upp till Lidköping och Power Big Meet på Hovby Flygfält. Vi hade turen (eller kanske snarare mina fantastiska skills) att hitta en lägenhet att hyra som låg mitt i stan och dessutom längs med cruisingrundan. HELT PERFEKT!!

Halvvägs upp till Lidköping så var det dags för pissepaus, Bonden och Babbelpellen fick ställa upp som fotomodeller ihop med min vackra Mercury.

Klantarsle som jag är så tappade jag mina dyra solbrillor i skogen när jag satt och pinkade. Suck!!! Men det kom jag inte på förrän det var så långt iväg att jag inte orkade vända.

Vi åkte upp redan på torsdagen så att vi kunde ha hela fredag och lördag ute på meetet. Fy fabian vilken underbar helg vi hade!! Som alltid på raggarträffar så var det en helt fantastiskt skön stämning, härliga människor och grymma bilar. Det jag gillar bäst med raggarträffar är att alla är välkomna. Där finns småbarn, gamla gubbar och tanter, tonåringar och allt däremellan. Man får klä sig precis hur som helst utan att någon tittar två gånger på en. Det spelar ingen roll om man går runt i joggingbrallor och urtvättad t-shirt eller är uppklädd till tusen. Eller utklädd till tusen heller för den delen. Inte ens en gorilla eller en 30-årig Pippi Långstrump med skägg och jätteprilla får någon att vända på huvudet. Allt är okej.

För en gång skull hade jag klänning på mig ena dagen och det hör sannerligen inte till vanligheterna…

Dagen efter kände jag mig mer som jag. Jeans och tröja och dessutom hittade jag en mössa som jag blev helt kär i. Självklart så står det Mercury på den:

Stämningen på ett jänkemeet är verkligen helt fantastisk! Alla är glada, pratsamma, hjälpsamma och trevliga.

Dessutom var hela meetet helt fantastiskt bra organiserat! Inte en enda gång fick vi stå i kö vare sig till toaletter eller till matställen. In och utsläpp gick galet smärtfritt med tanke på hur många tusentals bilar som var där. Tro det eller ej men det var 9.000 jänkebilar inne på fältet på fredagen och på lördagen var det några tusen fler. Helt galet!

Ni ska få en bildbomb från meetet och den kommer här nedanför, men först en film från när bilarna börjar rulla ut från flygfältet för att ta sig in mot Lidköping och cruisingen.

Här kommer en bildbomb! Om er bil är med och ni vill ha bilden i större  format så skicka mig ett mail.

Fast… vi börjar så klart med ett par kort på min vackraste murkla <3 Det är en Mercury Montclaire från -55

Här kommer ca 350 bilder på andra fina bilar som var med:

Jag är ytterst tveksam på om någon orkat kolla igenom alla bilder så ni kom hit ner, men om ni läser detta så hade jag tydligen fel eller så är du en bilnörd utan dess like…

Nästa helg är det dags för ny raggarträff – då bär det av till Falkenberg och Wheels & Wings. Tjohooo 😀 Och kan ni tänka er – på hemvägen stannade vi på pissepausplatsen och mina solbrillor låg kvar precis där jag pinkat förra gången 😀

Tjillevippen på er gullvippor!

 

2 svar på ”Power Big Meet i Lidköping 2017

  1. Tänk för att jag tog mig hela vägen ända ner! Finns ju vissa bilar som man kände igen. Och så var jag tvungen att kolla om du skulle nämna något om mötet på vägen hem…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *