Semester = Fullt ös medvetslös…

Jösses Amalia folket – det är ju skitjobbigt att ha semester!!!

Eftersom jag och Bonden har lämnat bonde-livet så är detta vår första semester på många herrans år och jag börjar fundera på varför det kallas semester för det är ju för tusan fullt upp. Fast kanske det är just för att det är vår första semester på länge som vi har så fullt upp?

Vi var ju först på campingen så klart och sedan drog vi iväg 4 dagar i Lidköping på Power Big Meet, sedan var vi hemma 3 dagar innan vi drog iväg 4 dagar till Falkenberg och Wheels & Wings. Direkt därifrån åkte vi upp till svärmor och svärfar i Göteborg och spenderade 4-5 dagar där och sedan hem 1 dag innan vi drog ner till campingen igen.

Denna gången tog vi med oss både Hoppetossan (barnbarnet) och Brorsdottern (Lovisa).

Babbelpellen är i ett ”anti-husvagns-stadie” så han stannade hemma med sin kära dator istället. Så då passar det ju bra att ta med sig lite andra ungar så det inte börjar växa mossa på oss gamlingar…

Båda ungarna verkligen älskar Korvhunden! Jag skulle kunna säga att han älskar dem också men det är nog snarare deras glassar, godisar och solplatser som han älskar mest…

Brorsdottern tyckte till exempel att det var orättvist att bara vi skulle äta klubba så hon delade sin med en överlycklig Korvhund:

Hoppetossan är den mest frusna unge jag har varit med om så Korvhunden fick agera värmeelement när vi var på stranden. Och eftersom han älskar att sola och ha det varmt och gott så tror jag att de njöt lika mycket bägge två.

Efter en solstund behöver man dock svalka sig lite och att bada finns inte på världskartan för min käre Korvhund så han svalkade sig med en glass istället. Slurp!

Men när man blir bjuden på både klubba, glass och en plats i solen så får man ställa upp som leksak lite också. Jag ska inte påstå att Korvhunden var så road men vi andra tyckte att det var riktigt kul!

I onsdags hade Blekinge Classic Car Club träff i Bräkne-Hoby (som ligger bara några kilometer från vår camping) så då passade vi på att åka dit och titta på fina bilar. Det var ca 45 bilar som mötte upp och sedan åkte vi en härlig cruisingrunda på ca 3 mil innan vi åkte till fikastället – vilket var Järnaviks Camping…. haha. Vad är oddsen på det liksom!

Hur mysigt som helst!! Många fina bilar, trevliga människor och 100 meter hem efter träffen… Kan inte bli bättre!

Bonden och Brorsdottern försöker glänsa ihop med min vackra Murkla (en Mercury Montclair från 1955). De är ju himla snygga så klart men jag måste säga att min älskade Murkla slår dem med hästlängder!

Visst är hon helt galet vacker!!! Jag älskar verkligen den bilen. Hon är både ursnygg och helt sjukt skön att köra. Dessutom går hon som en klocka. Älskade bil!

I torsdags kväll åkte vi hem från campingen och i morgon åker vi upp till Idre en vecka. Denna gången följer Babbelpellen med och dessutom tar vi med Brorsdottern.

Så kan han ju babbla ihjäl henne istället så vi får vila öronen…

Nästa inlägg kommer troligen bli fullt med fjäll, blöta kläder och blåsor på fötterna.

Tjillevippen på er gullvippor!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *