Ripor, renar och killevippen

Jag glömde ju för tusan att berätta att jag träffade en liten kompis när vi var uppe och vandrade på Lillnipen. Jag ska väl inte påstå att hon var jättepigg på att vara kompis med mig men jag gjorde ett försök i alla fall.

En jättefin ripa med två små ungar 🙂 Jag har aldrig sett en ripa på riktigt förut så det var riktigt kul.

Och självklart fick hon bli kändis hos Bondmoran med en film 😉

Renen som kom och hälsade på oss när vi skulle käka lunch fick också bli filmskådis. Jag är förvånad att han inte kom fram och tog sig en slurk ur vår gryta med mexicanasoppa…

Shit, jag längtar verkligen till nästa gång vi ska ge oss ut och vandra!!

Fast vi har fuskat lite och gått några fina vandringsleder i Blekinge nu när vi var på campingen i helgen. Inte helt fel det heller faktiskt. Galet vackert i Blekinge hörrni!! Jag förstår verkligen varför det kallas Sveriges Trädgård.

Fast vänta bara – snart kommer MIN trädgård att kallas för Sveriges Trädgård.

Typ…

Och vet ni vad – de har ett ställe i Idre som är döpt efter min avskedsfras här på bloggen!!! 😀 Jag säger ju alltid Tjillevippen fast de har tyvärr stavat det helt fel. Men ändå!

De måste verkligen älska mig!!

Men vem gör inte det liksom? Det är inte lätt att vara amazing men någon måste ta smällen.

Appropå namn så finns det hur många konstiga namn som helst där uppe i ödemarken. Ett ställe vi var på hette Mörkret. ”Nu åker vi hem till Mörkret liksom”. Hur upplyftande känns det?

Innan jag avslutar måste jag bara visa två bilder som Babbelpellen tog när vi var ute och vandrade. Han tog med panorama och jag lyckas aldrig få till det så jag visar hans bilder istället. Visst är det läckert!

Nu var det slut (kanske…) på berättelser från Idre för denna gången.

Kanske att det kommer ett till eftersom jag fantastiskt nog inte gjort en enda tabbe på denna resan. Och det kan ju kräva ett blogginlägg bara det.

Eller… ja. Enligt mig i alla fall.

Tjillevippen på er gullvippor!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.