Nya firrar i baljan den blå

Tjo på er!

Nu har jag varit på Tassar och Morrhår i Växjö och köpt lite nya firrar till hightec-karet i vardagsrummet. Jag hade bara 5-6 st blodfenstetra kvar (har haft dem sedan jag startade detta karet) och nu var det dags att byta.

Mina blodfenor ska få flytta till en kompis kar och nu får det stimma svart neontetra istället. Jag hade världens beslutsångest (och klimakteriesvettningar) när jag gick i butiken i går kväll och skulle bestämma vad jag skulle ha. PUST! Men efter många om och men (stackars personal) så bestämde jag mig för dessa och jag är HELNÖJD. De passar perfekt in i karet och kommer nog färga ut ännu mer när de kommit sig tillrätta.

Här får ni en film på godingarna och på mina älskade växter.

Mitt lowtech akvarium på övervåningen går SUPERBRA men det ska jag berätta mer om en annan gång. Det är verkligen två heeelt olika akvarium jag har och jag gillar båda. Fast det på övervåningen kräver typ ingen skötsel alls och det är ju skönt 😉 Fast tråkigt, jag gillar ju att plaska omkring i karet och flytta växter hit och dit.

Tjillevippen på er gullvippor!

 

6 svar på ”Nya firrar i baljan den blå

  1. Tjillevippen bondmoran. Titta vem som hittat hit igen. Att du är svag för akvarium och akvarie fiskar vet jag. Tänkte passa på kolla in här igen, var ett tag sen.

    • Halloj på dig.
      Det var längesedan 😉 Välkommen tillbaka! Jag är rätt kass på att blogga för tillfället men jag kommer snart tillbaka 🙂

  2. Tjillevippen Bondmoran
    Ser du håller på med djur ännu. Tänkte kolla lite här igen. Var längesen nu. Djur och Coca-Cola är dina laster 😉 Minns du mig. Kul se vad som är nytt.

  3. Men om du simmar i akvarium vad ska du då ha fiskarna till, fast bonden blir väl glad han kan då mata dig med lite fiskmat morgon och kväll billig i drift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *