Italien, dag 2. Autobahn…. liksom

Jag har banne mig sovit som en stock hela jäkla natten!! Trots att Gubben snodde min sovsäck… Min är nämligen bredare men kortare än hans och han kände sig som en burrito i sin smala. Att han knappt fick plats på längden i min spelade tydligen ingen roll. 

Välinpackad Burrito-Bonde

Jag köpte en bred och rymlig för att jag skulle få plats med en Korvhund och en Skutthund i den också. Nu har jag ju tyvärr ingen Korvhund längre, snyft. Men Skutthunden har jag kvar, fast han flyttade hem till Svärmor och Svärfar ett par veckor så han är inte med vilket innebär att jag har sovsäcken helt för mig själv. Trodde jag… Men Gubben var nöjd i alla fall.

Vi lämnade Campingen här i Danmark redan vid 9-tiden. Det går så sjukt snabbt att fälla och packa ihop vårt tält, jag är galet nöjd med det!! Går lika fort att få upp. 

Sedan drog vi mot Tyskland. Och tyska vägar….. med vägarbeten, krockar, köer och allt vad det innebär. Suck!! Vi lydde GPS’en några gånger och körde omvägar för att slippa köerna och det är inte helt fel trots allt. Man får se lite annat än tråkiga Autobahn och har man tur åker man igenom en by där man kan snurra ett Pokestop eller två. Hehe. (Ni som spelar Pokemon Go förstår vad jag menar).

Vi hittade en jättemysig Camping precis invid floden Fulda. Fuldaschleife hette den och låg i lilla byn Guxhagen. Inte den flottaste camping vi varit på men nog en av de mysigaste. Sedan blev det shopping och gourmetmiddag utanför tältet (japp, bratwurst och snabbmakaroner med pulversås).

Matlagning på hög nivå…

Floden gick precis förbi tältplatsen.

Efter vår gourmetmiddag var det dags att utforska omgivningarna lite så vi hoppade upp (läs kravlade upp…) på cyklarna och trampade iväg längs gång och cykelvägen som gick längs kanalen. Sjukt mysigt!!

Hittade en SJUKT fin växt som jag vill ha hemma!!! Men jag antar att den inte skulle trivas i kalla zon 3 eller 4…. Skit också!

När vi cyklat klart (när röven började kännas alltför öm) och vi kommit tillbaka till campingen igen så ringde jag till campingen i Italien och kollade så det fanns plats för oss. 

”Herregud, du pratade ju Italienska” utbrast Gubben när jag var klar. 

Suck… ja… det var liksom det som var tanken med att gå Italienskakurs… Inte att jag skulle gå kurs och sedan snacka svengelska liksom!

Meni natt fick jag ha min egen sovsäck där jag kan sträcka ut mig åt alla håll medan Gubben fick ligga i sin burrito. Kanske för att han var så imponerad av min fantastiska Italienska?

Gött! Hoppas att kunna imponera vidare så jag får behålla min stora sovsäck.

Tjillevippen på er gullvippor! Imorgon blir det äntligen ITALIEN!!

4 svar på ”Italien, dag 2. Autobahn…. liksom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.