Rackarungar!

Nej, jag har inte fått tillbaka telefon eller internet ännu. Suck! Nu är det 6 dagar jag varit utan och det är skiiiiiitjobbigt!! Jag fick ett meddelande från telia igår att det var lagat men det är det inte alls… 🙁 De är ju inte helt lätt att komma i kontakt med dem heller precis.

Nåväl, jag slänger in ett inlägg idag igen och hoppas ni står ut lite till med en sugig blogg.

Att ungar hittar på bus är väl inget ovanligt. Men det underligaste och kanske farligaste bus mina rackarungar har hittat på hände när Fröken Duktig var 4 år och Skräpfian var 2 år. Det läskiga med det hela var att jag och Bonden hade ingen aning om detta förrän vi framkallade bilderna i vår kamera.

Snacka om att vi fick en smärre chock när vi upptäckte dessa bilderna. Den då 4 åriga Fröken Duktig har fotat sin 2 åriga lillasyster när hon utforskar verktygslådan och morakniven.

Vi hade alltså ingen aning!!! Detta har ungjäklarna de söta små barnen gjort på morgonen medan jag och Bonden låg och sov. Sedan har de plockat undan efter sig och inte sagt någonting förrän vi frågade dem när vi såg bilderna i kameran några veckor senare.

Påhittiga små monster var de!! Tro mig, jag har mer att berätta!!

Apropå monster så kan ju ju säga att Skräpfian kallades förr Monstret på den gatan vi bodde i Göteborg innan vi flyttade till Småland.

Jag undrar varför….

 

 

5 svar på ”Rackarungar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *