Dagens Tips. Pimpa nallen!

Ni vet ju att jag är galen i all elektronik! Men även tillbehör till elektronik. Jag hittade skitsnygga skal till min Samsung Galaxy II på FYNDIQ. De har sjukt mycket snygga skal till alla möjliga mobiler och löjligt låga priser (som på alla deras fynd).

När ni kommer in på sidan så välj elektronik och sedan den telefon ni har så ser ni alla deras skal. Jag har beställt ett urläckert limegrönt skal som ser ut som ett gammalt kasettband 😀 Och några andra kul skal.

Men när ni ändå är där inne så titta runt lite. Jag har tipsat om dem förut, när jag köpte massa penslar och glitter till naglarna. Det hittar ni under Hälsa och Skönhet, och sedan Naglar.

Har ni inte varit där förut så titta in. SJUKT låga priser!!!! Det ÄR verkligen fynd.

Happy shopping!

 

7 svar på ”Dagens Tips. Pimpa nallen!

  1. Där har du ju vantar – t ex TouchGloves – Kashmirull för 89 kr. Är de inte tillräckligt varma kan du ju klippa och sy över touchytan på dina vanliga vantar kanske?
    Nu ska jag leta mobilskal 😀
    Tack Charlotte för din härliga blogg – me love!

    • Åh, shit! Du har rätt!! De har ju massa olika sorter!!! Det hade jag missat. TACK!!! Nu ska jag beställa så jag hinner få dem innan nästa vecka då jag ska till Jokkmokk med Babbelpellen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *