Att prata i nattmössan mitt på ljusan dag

Jag lyssnade på radio o lagårn i förrgår kväll. Bonden är en sådan där tråkpick och vill lyssna på P4 när han går i lagårn. Jag brukar sätta på mig hörselkåporna och drämma på Spotify på högsta volym istället. Mycket bättre!

Men så var batteriet i lurarna slut så jag fick stå ut med hans P4 under mjölket. BLÄ!!

När nyheterna var fick jag bekräftat att P4 är en miffokanal utan dess like. Radiobabblaren skulle berätta om en kollision mellan en cykel och en långtradare i Växjö och säger så här:

”Idag inträffade en olycka där en person blev överkörd av en långtradare på cykel…”

ELLER HUR!!!! Det skulle jag vilja se!!

Jädra nötter. Jag ska ta och bli radiopratare så det blir lite ordning på torpet! Eller vad tycker ni?

Min kära Skräpfia är också en hejjare på att uttrycka sig ibland. Häromdagen kom hon hem och sa:

”Åh, jag har inte ätit riktig mat på länge! Jag har bara ätit lagad mat!”

….

Hm. Hur ska man tolka det tro?

Och när vi var på Mediamarkt för någon vecka sedan och skulle köpa ny telefon till henne så frågade säljaren om hon surfar mycket. Istället för att bara svara ”Ja” så svamlar hon på som värsta Bondmoran (ni fattar vad jag menar) och säger:

”Ja, alltså, jag brukar ju vara inne på Facebook…. och på bla bla bla bla bla bla….(här börjar han gäspa) och ibland på bla bla bla bla bla bla (här börjar det växa mossa på stackarn) och så spelar jag ju spel ibland och så typ bla bla bla bla (här tittar han förtvivlat på mig som om JAG skulle tysta henne).
Men alltså, jag surfar typ bara när jag har tråkigt. Och det har jag typ JÄMT ska du veta!”

Nästa gång hon ska ha ny telefon så ska jag skicka med Bonden istället. Så slipper jag.

Fast det blir ju lite tokigt när jag handlar också ibland…. (om ni missat inlägget om högtryckstvätten så kolla HÄR eller glidmedlet HÄR)

Nu ska jag ut och mjölka. Där kan man säga vad som helst utan att någon bryr sig. TUR!!

(Fast tusan, jag kom på att jag pratat i nattmössan där med och bonden tyckte jag var helt bäng. Inlägget finns HÄR om ni inte läst det).

OBS!!! Glöm inte BONDMORAN på facebook!!!

 

6 svar på ”Att prata i nattmössan mitt på ljusan dag

 1. På tala om inget…. JAG (du hörde rätt) har kommit på ett jobb åt dig! 😀 Kom du ihåg, för typ 6 år sen hade de någon reklam för Arla när det var en tjej som bodde på en bondgård med kor och man fick följa med henne i sitt liv o hon fick barn o sånt….. Du borde får vara med på baksidan på mjölkpaketet! Ett nytt blogg inlägg varje vecka! Hur bra är det inte att få läsa en asrolig text en måndag morgon så man piggnar till! 😀 Jag vet att jag är awesome och ska krönas till prins av Sverige för det här förslaget! 😀 Varsegod! 😀
  MVH
  Prins Victor Andrén Bernadotte av Sverige

  • Tjena Prins Viktor!
   Vilket strålande förslag du kom med, jag tycker att du ska skriva ett mail till Arla och tala om för dem att jag skulle vara en suverän reklampelare för dem. Eller hur? Säg till dem att jag vill tjäna fett med pengar också om det går för sig 😀
   Kram
   Prinsessan Bondmoran av Sverige

  • Vilken kanonidé, de kommer att sälja massa extra mjölk på det viset med tanke på hur mycket som kommer att spruta ut på borden vid skrattanfallen 😀

   Tipsa Arla omgående är du snäll!

   • Hahahahahaha du e inte lite fiffig du!!! Det kan jag ju ha som argument till Arla. Jag har ett förslag till er allihop. Om ALLA mina bloggläsare slänger iväg ett mail till Arla att ni vill ha mig som reklambloggare så kanske de nappar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *