Död men frisk!

Jag är fortfarande helt död efter helgen som var. Går som en zombie och kan knappt svara på tilltal… Bonden är jätteglad och önskar att jag hittar på saker oftare… NOOOT!!

Han kan för sitt liv inte förstå varför jag ska ge mig ut på äventyr när det tar så hårt på mig och jag kan på sätt och vis hålla med. MEN, jag måste samtidigt våga tro på att jag en vacker dag fixar det och då kan jag ju inte sluta försöka. Eller hur?

Nu var det ju så olyckligt att jag ska iväg denna helgen som kommer igen…. På bloggmingel med älskade Meekatt. Hur det ska gå vet jag inte men det löser sig. Jag får väl vara död nästa vecka igen helt enkelt. Om jag inte fixar att vara med i helgen så kan jag ju åtminstone hoppa lite i en hotellsäng. Det är ju kul som omväxling till soffan här hemma.

Ni kommer kanske ihåg att jag gav boobsen ett rejält kläm häromveckan? Finns HÄR annars.

Jag fick ett brev på posten i går:

Det är fett skönt att få ett sådan brev!

Nu är jag en sådan där person som aldrig går och oroar mig för saker i förväg, men ändå! Tanken slår ju en när man står där med tuttarna ihjälklämda till oigenkännlighet, att TÄNK OM de inte mår så bra som de ser ut? (hehe, där fick jag till det).

Men DET GÖR DE!!! Hurra 🙂 Så nu dröjer det nästan två år tills det är dags igen. Pust.

Topformula.se

12 svar på ”Död men frisk!

 1. Äh häll upp en stooor iskall cola till dig, visst ja jag glömde bort att du inte hade cola hemma ;). *tar en iskall cola,* ah man känner hur den rinner ner i strupen och lägger sig härligt i magen 😀

  • Hm, jag undrar hur det är i ett fängelse? Det kanske kan vara värt att sitta in ett tag för ett väl överlagt mord?

 2. Såna besked vill man absolut ha. Inte för att jag ska stoppa mina tuttar i en slik apparat, de är liiiite för små för det, men ändå. Så grattis !! Och partaja på medans du har dig för du vet inte hur länge du har dig liksom.

 3. Ja passa på och parta nu. Snart blir du 40 och då orkar man inte sånt. Plus att Vikingarnas Guldbruna ögon plötsligt låter bra… *ryser*

  Men jag känner igen det där att ”ta slut” efter man har gjort någonting. Jag blir oclså sittade när jag har varit ”social” :S

  • BLÄ!!! Jag hoppas att jag ALDRIG kommer tycka att guldbruna ögon låter bra…. Ryser med dig!!
   Skönt att någon mer förstår, folk i allmänhet kan inte förstå hur det känns och det är ju inte konstigt, man måste nog veta av egen erfarenhet för att verkligen föstå!

 4. Grattis, alltid skönt med positiva besked 😀
  Partaja på du, är ju jättebra för både dig och bonden, du får ha skoj (vare sig det blir mingel eller sänghopp) och bonden får lugn och ro en vecka till ;p
  Hoppas du och Meekatt får skoj i storstan!

  • Tänk vad du är klok 😀 Och att han faktiskt får lugn och ro en vecka till, det har han ju inte tänkt på!

 5. Wohooooo!! Tvillingarna är friska!! Grattis! 😉

  Och du – skulle du känna dig off så hoppar vi i våra myskläder, slänger oss i sängen och moffar chips hela kvällen! <3

  Jag längtar mest efter tågresan, haha. Finns det skrikiga ungar i vår vagn ligger de risigt till! 😉

  Och företsen ska jag sjunga "Guldbruna ögon" på karaoken! Hahahahaha!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *