Nobelpriset till Bondmoran!

Minns ni när jag var så förbannad för att någon tyckte att jag inte alls var sjuk, jag var bara lat. Egentligen skulle jag skickat ett utdrag till personen ur en sammanställning som gjorts av de som forskar om just utmattningssyndrom. Det står bland annat så här:

”De som drabbas av utmattningssyndrom är en annan personlighetstyp än de som får psykiatriska diagnoser generellt. Gruppen består av ovanligt ihärdiga, ambitiösa och pedantiska människor. De ligger över snittet i intelligens och är välutbildade.”

Det är ju det jag har sagt till er hela tiden! Jag ÄR smartast i världen och jag KAN allting! Jag förstår inte varför ni inte tror mig, jag lägger ju upp bevis ständig och jämt på mina finurliga uppfinningar och kluriga tankar.

Vänta bara tills jag får nobellpriset i ”kosvansupphängningar” till exempel!

Då ni! Då kan ni sitta hemma och käka era köttbullar och makaroner medan jag käkar nobelmiddag varje dag och badar i champagne med Johnny Depp och Tony Irving. (jag luktar på Tony och flirtar med Johnny, sen när jag är tillräckligt hungrig får jag väl gå hem till Bonden igen).

Ni ska få se!

Brittiskt lyxte för 1 kr!

6 svar på ”Nobelpriset till Bondmoran!

 1. Har du hört om Lobut…….
  Gubben hade spanat in mej på dansgolvet och skulle fråga om jag ville följa med på festen -76. Självklart jobba jag den kvällen, SÅ någons syster med 49 i sko-nummer fick gå istället. Fina platser bredvid honnörs-bordet och detta har jag fortfarande svårt att smälta. Jag ville gå, buuhuu har inte 49 utan 4?
  Kram Eva-Lena

  Säger man att är Lyxhustru slipper man svara på dumma frågor varför man inte jobbar !

 2. Eftersom jag anser mig sitta i kosvansakademien så kan jag redan garantera dig min röst.
  Folk som inte förstår sig på utmattnings/stress/väggensyndrom gör det blott för att de inte har synapskapacitet för detta.
  Hörrni tvivlare! Visa er så ska jag peka på era barndoms tillkortakommanden som snart utlöser er kommande livskris.

 3. Lägg till att vänsterhänta anses vara mer intilligenta till detta
  ”De som drabbas av utmattningssyndrom är en annan personlighetstyp än de som får psykiatriska diagnoser generellt. Gruppen består av ovanligt ihärdiga, ambitiösa och pedantiska människor. De ligger över snittet i intelligens och är välutbildade.”
  Så har du mig 😀 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *