Medium och kloka gummor, se hit!

Förlåt underbara ni, det har inte hänt något, jag är här! Men jag hade en sjukt rörig dag igår och orkade helt enkelt inte blogga. SORRY!

Jag spenderade ca 3 timmar i går med att leta efter min plånbok…. Lagom tills min väska kom hem igen efter en utflykt på egen hand så är min plånbok försvunnen istället.

Jag vet att jag hade den i fredags på apoteket och jag vet att jag hade med mig den därifrån, men sedan dess är den väck!

Jag har letat igenom hela bilen, under säten osv. Jag har vänt upp och ner på hela huset, letat i alla lådor, frysen, garderober, väskor, fickor och ALLT. Jag blir galen!!!

I stan i går köpte jag en ny plånbok…  Som om det skulle hjälpa liksom! Men det kändes bra…

Någon som vet något bra medium man kan ringa? Lyckas de hitta min plånbok lovar jag gratis publicitet här i bloggen!!! Hahaha, jag kommer ju hylla dem till skyarna om de hittar den!

Jag lovar att skriva igen i eftermiddag men idag är lika rörig som igår så ni får ursäkta att bloggen suger just nu. Jag har inte hunnit svara på era kommentarer eller godkänna er som är nya men jag lovar att fixa även det i eftermiddag eller i kväll!

Kram på er gullvippor!

Väskan.com

20 svar på ”Medium och kloka gummor, se hit!

  • Mat på ICA och ögondropparna på apoteket. Hämtade paket också. Har letat i alla påsar överallt 🙁

 1. Åh, du har fått tillbaka väskan 😀
  Jag har lyckats röstat 3 ggr varje dag, hoppas ni kommer med på resan!
  Plånboken hittar nog hem den också, du har säkert lagt den på något bra ställe – har du letat igenom varje skrymsle i bilen?

  • Japp, den är hos mammsen igen <3
   ÅH, tack så jättemycket söta du!! Hoppas vi kommer iväg 🙂
   Japp, letat överallt i bilen! Men någonstans måste den ju vara, förhoppningsvis inte i en soppåse i soptunnan bara...

 2. Den ligger nog i jackan eller om du hade en tröja med fickor på dej i fredas, du har säkert inte använt det sen dess. Kolla där 🙂 Annars ringer du polisen så kanske nån vänlig själ lämmnat in den om du glömmt den nånstanns. Lycka till! Å du, nu ska jag ta å lägga dagens röst på er, för ni SKA med på resan, kram 🙂

  • Hade ingen jacka, hade inga fickor på tröjan heller. Om polisen fått in den borde de väl hört av sig? Mitt leg och allt ligger ju där. Men jag tror att den försvunnit här hemma dock.
   Tack för att du röstar!!! Jag vill så gärna ta med lille Babbelpellen på detta, den är som GJORD för honom 🙂

 3. Men jösses…..sådant här är så enerverande. Jag blir tokig på sånt…..

  Hoppas den kommer fram. Ledsen att jag inte varit här inne på ett tag men tiden har inte räckt till och jag mår inte helt 100 just nu.

  KRAM fina….och 1000 för att du behöver mig 😉

  • Ja, det hoppas jag med. Jag blir också galen och det retar gallfeber på mig att jag inte hittar den!
   Ingen fara, jag vet hur du har det <3
   Kramar i massor!

 4. Kolla vid Coca colan å all choklad den är nog kamoflerad där.
  När vi bodde i Småland försvann gubbens glasögon som han sa ”lades på sängbordet” men jag tror de kommer fram när höskullen töms för där vet jag de åkte av! Men det var det värt!!!!!!!!
  Kram Eva-Lena

  • Haha, JA i mitt gömställe-skåp!! Där måste den vara!
   Nämen hallå där, på logen!!! Hahahahahaha

  • Japp, den har kommit till rätta. Den fanns på hittegods i Linköping. Hur den har hamnat där har jag ingen aning om…. Men jag hoppas den har haft kul 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *