Sadisten och Machosisten together again

Oboy, vilken vecka…. Helt sjukt stressigt och rörigt! Det har verkligen varit allt på en gång. Att jag har orkat är ett under!! Kanske att jag ska tacka min alldeles egna personliga hobby-sadist och akupunktör ”Nål-Lena” för det? För jag har faktiskt fixat det. Trots att jag är totalt död idag och har sovit bort hela dagen (förutom ett besök hos nämda välgörare) så har jag som sagt klarat av denna veckan bra.

Besöket hos Nål-Lena denna gången var…. ja, hur ska jag uttrycka det? Man kan väl säga så här, att hon var nog lite snäll mot mig förra gången eftersom det var första gången för mig. Denna gången försökte hon elda upp mig med en låtsascigarr!!! Det är sant!!

Hon frågade mig innan vi började med nålarna om vi skulle ta och ”moxa” lite idag.

???

Que?

Men visst är det ett skönt ord? Typ, ”Kom inte hit och moxa med mig va!” eller ”Kom så går vi och moxar lite”. Visst låter det härligt? Det funkar till och med att säga ”Åh vad go du är min lilla moxa”.

Men nu var det ju tyvärr inte en så rolig betydelse på moxa som jag först trodde. Hon tog nämligen en stav och eldade på den så det blev glöd. Sedan höll hon den vid nålarna så de blev mega-skit-varma och det kändes som om hela fötterna och benen skulle brinna upp.

Skitskönt!!!

NOOOOT….

Visst det det mysigt ut? Men ack så bedrägligt!!

Så jag körde som sist och skrek och gapade som en galning.

Förhoppningsvis låter hon mig inte komma tilbaka. One can only hope liksom.

Fast ta mig tusan, jag tror det hjälper så jag får väl stövla dit nästa vecka igen och låtsas att jag är en viking som tål smärta hur bra som helst.

Vilket jag SJÄLVKLART gör!!! Är man bäst på allt så är man även bäst på att tåla smärta. Högsta-Smärtgräns-Bondmoran är mitt andra namn liksom!

Nu ska jag sova igen, några sömnproblem har jag inte sedan jag blev sjuk i alla fall, inget ont som inte har något gott med sig 😉

 

10 svar på ”Sadisten och Machosisten together again

 1. Det där sysslar det med i Kina. Såg när vi var på sjukhuset där hur de försökte bränna bort bältros.
  Vänta bara till hon tar fram kopparna. Uuuuu. Hemska tanke.
  Det luktar inget vidare heller. bläää
  Jag ser nu bara alla Kineser framför mig när det hostade och snörvlade och gick hem med sina örtmediciner. Men häng i det är säkert jätte bra.

  • Kopparna???? Nu blir jag rädd….
   Men lukter förstår jag inte, det luktade jättegott!! Lite sött, påminde om cigarr fast mer träigt och bara lite svagt. Den var tydligen gjord av gråbo.

 2. Röstat på bloggresan varje dag till dig se så snäll jag är. Fast i morgon missar jag nog det är ju fotboll på
  stadion 😛 sen ska ja även passa på att besök ”bondens marknad i sthlm” o kika lite vad som finns där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *