Nya pjucks på kossor och Bondmora samt billig shopping!!

Äntligen har klövverkarn varit här och tagit hand om stackars 505’s klöv. Hon hade fått klövsulesår och hade jätteont 🙁 Men nu är hon behandlad, verkad så att hon står på rätt sätt och bandagerad:

Åh, vad hon gick fint sedan efter detta!! Så skönt att se.

Det måste väl vara lite som att få nya skor? Och appropå det så har mina stövlar som jag beställde från Campadre kommit nu 😀 SÅÅÅÅÅ HIMLA SNYGGA!!!! Jag älskar dem redan! Kolla bara!!

Det första jag gjorde var att ställa dem i trappan så jag skulle kunna titta på dem hela dagen och njuta av att de var mina nu! Men efter en dag i trappan och med tre fällande katter så såg de ut så här:

Inte lika snyggt…. Tur att det finns klädrollers! Det går åt en hel del här hemma vill jag lova! Vi skulle antagligen ensamma kunna försörja en hel klädrullesfabrik. Hm, kanske ska öppna en? Fast det blir väl svårt att konkurrera med priserna på Ullareds klädrullar som jag köper. Hur sjukt billigt kan vissa saker vara där egentligen? I love that place!!! Måste åka dit snart, kanske ska ta med mig Katten? Det borde ju bli en trevlig upplevelse för både mig och er….

En del av de andra prylarna jag beställde från Campadre har också kommit, jag måste visa er:

Supersöta örhängen från Yggdrasil och ett turkost (självklart…) armband från Åska. Helt sjukt billigt och då måste man passa på! Eller hur?

Ett härligt paket med sheer cover i två nyanser, primer och en palett med highlighter, läppglans och eyeliner. Nästan halva priset på detta!!!

Och sist men inte minst ett par sjukt snygga strumpbyxor från LeBourget. Jag kommer ju vara snyggaste Bondmoran i stan!!! Fast eftersom jag är en tråkpick och aldrig går ut så får jag väl ha dem i lagårn….

Just nu kan man ju inte beställa just dessa sakerna på Campadre eftersom de bara säljs ett fåtal dagar och endast ett begränsat antal till medlemmarna på Campadre (det är helt gratis att vara medlem så klart) men nu har det kommit in nya kampanjer och jag är sjukt sugen på två av dem. Och om ett tag kommer det in Tretorn Barn och jag hoppas det finns några schysta stövlar till Babbelpellen som han kan ha när vi plockar svamp.

Man måste ju vara coooool fattar ni väl! Annars hittar man ingen svamp!

Om ni vill testa att bli medlemmar på Campadre så är det som sagt gratis!! Jag har två kampanjkoder som ni kan testa, den ena är
* coop150 och den ska ge 150:- rabatt samt fraktfritt om man handlar över 250:-

Den andra är
* RECF300B som ska ge 300 kr rabatt om man handlar över 500 kr.

Jag kan inte lova att dessa koder funkar, men det är ju bara att testa och se. De funkade när jag handlade mitt i alla fall. Och det blir sjuuuukt billigt med tanke på att alla priser redan är nedsatta mellan 40-60%.

Jag visade ju hur mina stövlar såg ut efter en dag i trappan. Jag kan ju passa på att visa också hur min kontorsstol ser ut efter en natt utan en Bondmorerumpa på sig:

Men det är svårt att inte förlåta de små kräken…

Men vad som ÄR svårt är att få något gjort när man har en katt som ständigt klänger på en. Som tur är så är det luva på min onepiece så han kan lägga sig i den när jag röjer som mest. Den katten är inte normal någonstans…

 

 

 

6 svar på ”Nya pjucks på kossor och Bondmora samt billig shopping!!

 1. Ja, nog går det klädrollers alltid inte ens tvättmaskinen får bort allt. Och jag har 2 barn son är allergiska mot vår tjej svårt att separera tvätten. (Tvättar gör gubben och kommer hem med den var 14:de dag, haha…. )
  Svamp finns i sjuka massor om man har en tjej som min behöver inga nya stövlar bara Korv eller mattes köttbullar. Däremot är det svårare att få behålla Blåbär som hon är en jäkel på att repa. Tar dock inte från hinken. Vi har ingen Champion hund bara en Kantarell och alla 4 sorterna kan snabb växla om för nya svampar. Har även visat på stora Lingon när jag hade hink med.
  Kram Eva-Lena

  • Åh, min Korvhund älskar också blåbär och repar och mumsar från busken 🙂 Jag längtar verkligen tills svampsäsongen sätter igång igen!!!
   Kramis

 2. Gissa vad jag gillade………………
  helt rätt. De små hjärtanen.
  Säg till när det blir Tretorn dax.

  Kram från mig som ska till France i morgon.

 3. Skönt att se ett hem som är lika nedpälsat som mitt 😉 Alla stolar får rollas om någon vill sitta utan att bli pälsig i rumpan. Även bordet får ha sig en omgång med rollern innan det dukas. Sånt är livet, när man väljer att leva med dessa underbara djur. Lördag hela veckan var ett klart gött sätt att se det på, det kör vi på! Visserligen blir det jobbelördag hela veckan, men ändå. Kram / Pia

  • Haha, ja här är nerpälsat för jämnan… Precis, det låter ju mycket bättre med lördag hela veckan i alla fall 🙂
   Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *