Ingen tilltro alls!!!

Sådär, nu har jag och Bonden ringormsvaccinerat kalvarna igen. Men jag förstår inte varför han inte har någon tilltro till mig? Innan vi började vaccinera så tog han fram skyddshanskar och skyddsglasögon till mig. Jag förstår inte varför? Det gick ju bra sist jag hjälpte till! Eller!?

Att jag råkade spruta ringormsvaccin rätt i ögat på mig själv var väl ingen fara, det kan väl hända vem som helst? Det gick ju bra trots allt. Vi spolade med vatten och kollodialt silver i 10 minuter och ögat såg ut som en övermogen tomat men jag blev ju varken blind eller fick ringorm så whats the big deal liksom?

Jag klarar ju allt så varför skulle jag inte klara detta?

Vilket jag så klart gjorde med bravur! Alla kalvar vaccinerades utan några som helst missöden. Så är det när man är bäst på allt. Förstår inte varför han förväntar sig trubbel? Knepig Bonde det där!

Igår när jag skulle klättra upp på logen och hämta en pall som jag behövde så kom Bonden springande med andan i halsen och frågade vad i allsindar jag skulle upp där och göra? Jag sa som det var att jag skulle hämta pallen och han putter undan mig och klampar upp för trapporna och stegarna och muttrar hela vägen upp:

– Hur smart vore det att skicka upp HENNE här, hon kommer ramla ner för trapporna, slå huvudet i bjälkarna, tappa pallen ner i fodervagnen, ramla ner i silon bla bla bla bla (här slutade jag lyssna för han var så högt upp).

På nervägen slutar han muttra och börjar prata med mig istället.

– Tror du verkligen att jag skulle låta dig gå upp där så du kan ställa till det för mig nu innan du ska resa till Danmark, och dessutom hade du säkert brutit både armar och ben så du inte KAN åka till Danmark och då ska jag lyssna på ditt storgråtande resten av veckan för att jag inte hämtade pallen åt dig.

Jag? Som klarar allt? Skulle inte jag kunna gå upp och hämta en pall? Tsssss…

Jag har förresten fått låna en laptop av min kära far så att jag kan blogga under Danmarksresan. Det tycker jag var jättesnällt av honom!

Bonden tycker att det var helkorkat av honom. Han gapskrattade när han såg att jag fått låna den och satte 100 papp på att den kommer försvinna, bli stulen, bli överkörd av en buss, ramla ner i en pool eller helt enkelt bli indränkt i cocacola och aldrig gå att starta mer.

Jag tycker att Bonden är dum.

Skitdum!

Han borde få en spade i skallen precis som Tjuren from hell.

Det tycker jag!

 Dagens Tips: Nu har jag en rabattkod till er som gäller på CDON.COM Den ger 100 kr rabatt till alla som handlar för över 500:- Skriv in rabattkoden: FILMSOMMAR12 i kassan så får du din rabatt 🙂 Det gäller dock bara de första 3000 beställningarna så passa på NU!

12 svar på ”Ingen tilltro alls!!!

 1. Klok bonde, Babbelpelle kommer få fullt upp med att ha koll på sin mor under resans gång gissar jag på ;). Oddset på att det händer något på er resa kan inte vara högt 😛

 2. Å, tycker bonden uppför sig föredömligt och tänker på oss som hjälpt till å rösta för att du och Babbelpelle skall komma iväg. Sen tror jag att det var vågat av svärfar att låna en laptopp. Han kanske är en av dina största Fans och vill förlänga sitt liv med glada skratt å magknip!?! Med nagellack kan man ”KLOTTRA” på den med Bondmorans egna tags.Glöm inte extra nagellack de har säcker bara röda å vita över there!!!
  Tror inte babblande äpplet fallit så långt från Päronet. Undrar när första incidentent händer och av vem??? Å tänk på vatten att alla inte kan simma.
  Vore klokt att plugga räkneorden så ni inte missar något. Å Babbelpelle skall veta att vissa räkneord låter som en FIS. Annars JÄTTETREVLIG RESA
  KRAM

  Grattis till semester Bonden! å glöm inte att övningsköra med Skräpfian man får ha störtkruka i bil Sen finns även vuxenblöjor då vitsipporna blommat över och hon kanske inte hinner stanna.
  🙂

 3. Såg nu det var din Kära far som lånat ut Laptoppen men han hinner inte använda den för han skall väl ut å Cykla??? 🙂

 4. Du är bara underbar !
  Klart du klarar allt ! Med bravur å ett å annat blåmärke. Men vad gör väl det ? de försvinner alternativt ersätts av nya. Hoppas resan blir en upplevelse att komma ihåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *