Hemfärd… VILL INTE!!!!

Idag var det dags för hemfärd och Bloggbussresan tog slut. VI VILL INTE!!!! Både jag och Babbelpellen vill åka vidare. Vi vill fortsätta leka, fortsätta åka med vår fina buss, fortsätta ha kul med alla de andra underbara ungarna och med mina nyfunna vänner.

Jag. Vill. Inte. Att. Det. Ska. Vara. Slut! Så är det bara!

Men hem skulle vi ändå och denna gången med Stena Lines Carisma som bara tar 2 timmar från Fredrikshamn till Göteborg. Det går sjukt snabbt!!! Vi gick ut på däck en sväng och det är helcoolt att stå och kolla när vattnet sprutar och Danmark blir mindre och mindre.

Självklart var ju vi mammor lika coola….

Med mig står mitt alldeles egna mumintroll Loppan och helsköna Emma, mina allra godaste vänner från Bloggbussen. Jag hoppas verkligen vi ses snart igen!!

En annan underbar människa som var med på Bloggbussen var Tina och hennes dotter Mathilda:

Tina har bloggen M som i Underbar och jag vill bara varmt rekommendera den till alla som har autistiska barn, eller alla som har barn förresten, eller egenligen alla som inte har barn också, att läsa hennes blogg. Den får en att tänka efter, le, bli lite ledsen, glad och förundrad. Allt på en gång.

På hemresan fick vi återigen gå upp på bryggan och hälsa på. Alla mammorna tog kort på sina barn i kaptensmössor, stående vid bryggan. Så jag passade på att ta kort på kapten istället.

Men tusan!!! Nu hittar jag inte bilderna från bryggan…. Jag har nog missat att lägga över dem. Och nu är klockan halv tolv och jag ska upp kl fem och gå ut i lagårn. Jag får fortsätta i morgon bitti.

JAG ÅTEKOMMER!!!

 

13 svar på ”Hemfärd… VILL INTE!!!!

 1. Har redan under er resas gång varit inne och läst på Tinas blogg jag med vuxna tjejer som är mormor till 2. Även Loppans har fått besök nu smög jag mej in på Emmas med, Ni skulle verkligen samla fotona i en foto-bank som en journalist??? på resan skrev i sin blogg. Sett många kort på Babbelpelle på andras bloggar.
  Är ledsen men du blir inte av med mej förren jag spärras, hahaa……
  Försöka duger alltid 🙂
  Sov å dröm om Deppen som nu blir fri snart
  Förresten har du berättat för Bonden om nya kossorna som du beställt till swimmingpolen
  Kram

  • Ingen fara, jag VILL inte bli av med dig 😉 Jo, vi kommer göra en bildbank men bara tillgänglig för oss som varit med på resan.

   Haha, ja de där sjökorna skulle jag verkligen vilja ha!!! Såååå söta!!
   Kram

 2. Vad har du för kamera? Underbara bilder du fotar.
  Du verkar ha en sjukt härlig humor. Hittade din blogg via en annan och har haft nöjet att titta in här lite nu och då. Gillar skarpt dina videosnuttar!!!
  Tack för all positiv energi du sprider omkring dig.

  • Jag har bara en enkel liten enkel kompaktkamera eller vad heter det? En Canon Powershot SX230 HS. Men den är sjukt bra och har grymt bra zoom. Jag har en systemkamera också men är för lat för att släpa med mig den…. 😉
   Vad kul att du hittat hit och att du gillar bloggen!!!! Vad glad jag blir.
   Tack så jättemycket för dina fina ord <3 <3 <3

 3. Men shittt, e vi verkligen så där snygga? Inge photoshop här inte 😀
  Hördu ja, vi saknar er o vill oxå tibaaaaaaaaaaaaaaaaaax!
  En sjukt fin resa vi fick åka med på, kan inte annat säga.

  kraaam

 4. Ni är ju snyggast!! Tråkigt att resan redan är slut. Jag hoppas ni vinner så ni får åka en gång till. Jag vill ha mer inlägg från när ni är ute och far!
  Kram
  Manou

  • Klart vi är!! Fniss, då är vi två – jag hoppas också att vi vinner 🙂 Tyvärr kan jag ju inte ta med mig Bonden dock för vi kan ju inte åka hemifrån samtidigt. Vem ska då ta hand om korna? Men jag tar nog med mig Loppan och Manolis istället 🙂
   Kram (coolt namn du har förresten)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *