Oj oj, några videobloggar…

Hinner inte skriva idag. Sjukt stressigt. Ni får ett videoinlägg istället:

Watch this video on YouTube.

 

Och ett till:

Watch this video on YouTube.

 

Jösses, här kommer ett till….

 

Nu ska ni slippa se mig på en stund.

GLAD MIDSOMMAR!!!

14 svar på ”Oj oj, några videobloggar…

 1. Glad midsommarhelg på er också….:)när du väl hittar hem..rolig bilfärd du haft da..Kram och ha det gott.

 2. Det är inte lätt att skratta för att slippa visa garnityren för då är det lätt att köpetänderna trillar ut?!? Än annan låter mera som en gnäggande häst .
  Nu går vi mot mörkare tider då dröjer det inte länge dörren vi har snön här igen. Jippi……
  Slapp ”små grodorna” men sillen slank ner och allergin bröt ut då jag tror barrträdens pollen slog ut Gubben
  så önskar vi GLAD fortsättning på MIDSOMMAREN
  här i Norr

  • Jag har bara druckit 3% kobira men det är svårt att hitta rätta tangenterna i mörkret. 🙂
   dörren = förren

   • Jag är nog lika snurrig som du eller så är jag bra på att sortera för jag märkte inte ens felet 🙂

   • Här är det nån som har JULAFTON som fått ett gammalt ben med en hemmgjord köttbulle intryckt utsmetad i hålet. Det arbetas frenetiskt med att få ut godsaken så idag gäller det att hålla reda på henne så hon inte droppar benet på våra tår. Brukar bli så när hon inte lyckas inom 2 timmar få ut hela köttbullen utan vill ha hjälp. Är det bra instoppat har hon jobb i 1 dygn.
    🙂 🙂 🙂

  • Har själv problemmet men det är svårt att hänga tyngder i mungipan därför får de bli smiles 🙂
   Jisses vad jobbigt 🙁 att spänna nackmusklerna det blir rena huvudvärken, Åhhh… det är därför du får migrän ibland
   <3 <3 <3

 3. Hej

  Så tokigt att vi inte visste innan att vi bor/bodde på samma plats. Hade ju varit kul att babbla om. Jag var visst inte med på den maillistan som gick runt innan så jag varken läste era presentationer eller gjorde någon själv.

  Jag bor i Billdal sedan nästan 9 år tillbaka. Kommer från Norrköping från början. VI bor i området Gatersered, på andra sidan Säröleden. Jag brukar kalla det ”SvenssonBilldal” med tanke på att det inte är fullt lika dyrt här som nere vid vattnet 🙂
  Trivs superbra och det är ju så lantligt. Vi har två stall bredvid oss här och det passar ju perfekt för min hästtokiga dotter. Emilia går på Lindåsskolan och lillasyster börjar där i höst, och vi älskar den skolan.

  Var bodde du då?

  Kram Åsa

  • Jag bodde i Letsegården. Jag gick i letsegårdsskolan men hade gymnastik och slöjd i lindåsskolan. Sedan gick jag i Nygårdsskolan på högstadiet. Jag hade kompisar i Gatersered, jag tror faktiskt att en av dem kanske bor där än men jag är inte säker. Hon är lika gammal som jag (40) och heter Annelie (då Svensson, som gift vet jag inte).
   Hästar har jag haft en hel drös… närmare bestämt 300 st. Fast inte samtidigt 😉 Du kan se några av mina ponnyer här: http://bondmoran.nu/?page_id=559

   Billdal är sjukt fint! Jag förstår att ni trivs 🙂

   Kram
   Charlotte

 4. Jag förstår att du längtar tillbaka!!!

  Men du, kanske du skulle ta och koncentrera dig på körningen istället? Vi vill inte förlora dig, vilken blogg ska vi då sitta och skratta åt på kvällarna?

  😉

  • Pffsst, är man bäst på allt så kan man både blogga och köra bil samtidigt som man löser världproblem och sätter ihop en ikeamöbel. Inget är för svårt! Just bring it on! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *