Min vän silvertejpen!!

Finns det något bättre än silvertejp?? Självklart inte! Det funkar till precis allting. Kan man inte laga det med silvertejp då är det MEGASÖNDER. Jag använder det till precis allting. (vilket inte alltid är så uppskattat av Bonden, men ”who cares” liksom…)

Idag har jag gjort en megasuperdunderbra lösning på ett problem i lagårn. Vi har nämligen ko 484, en riktig pilljohanna som ALLTID drar ur slangen till vakumledningen vilket gör mig totalt galen (vilket hon i sin tur skiter fullständigt i såklart).

Jag har testat det mesta, jag har smörjt in den med jodopaxgel som smakar apa, funkar inte. Jag har hällt vitpeppar på den, funkar inte. Jag har tejpat med sådan där typ gummitejp, funkar inte. MEN NU HAR JAG LURAT SKITEN AV HENNE!!!

Silvertejp!! Den har suttit kvar i två dagar nu… Mohahahah.

Innan min utmärkta modifiering


Monsterkossan


Efter min utmärkta modifiering

Bonden kommer få ett helsike när han ska ta loss det….

 

8 svar på ”Min vän silvertejpen!!

    • Jo, på sätt och vis. Men vi är lite olika där jag och Bonden… Han liksom bara sätter i den igen, om och om igen utan att ruttna som jag gör 😉

    • Självklart! 🙂 Det är en slang som sitter från vakumledningen ner till kontakten där vi sätter i mjölkmaskinen. Vi har vakum som gör att mjölkmaskinerna kan suga ut mjölken ur kon.
      Kor är VÄLDIGT duktiga på att använda sin tunga, de äter på precis allting och är starka som tusan i tungan så hon virar den runt slangen och drar loss den. Skitkul!! Tycker hon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *