Min familj

Förutom själva KÄRNAN i familjen, nämligen jag… så är det min man Martin, våra döttrar Therese (26), Emma (24) och vår son Gustav (18). Egentligen skulle jag skriva med Bilbo (3) också men resten av familjen räknar inte honom som ett av barnen, så han finns med på sidan om våra djur istället…

Fröken Duktig (Therese) hade den goda smaken att bespara sina kära föräldrar alla problem med att ha tonårsflickor genom att flytta hemifrån när hon var 16 (fast egentligen var det för att hon ville plugga i Värnamo). Duktig flicka. Hon går väl i mammas fotspår, jag flyttade också hemifrån när jag var 16, men inte för att bespara mina kära föräldrar utan helt av egoistiska själ 😉

Therese är nu 26 år och har sambo, son, bonusson och jobbar som frisör i Värnamo.

I övrigt samlar Therese på skor och har myror i hela kroppen…

Rockstar (Noomi) är Fröken Duktigs sambo och är 26 år och pappa till Liam (mitt bonusbarnbarn) och så klart till lilla Noel som hon har tillsammans med Therese. Noomi är  en musikalisk underbaring som spelar trummor i ett rockband, har spelat saxofon i samma orkester som mig och som är en av de häftigaste människor jag känner. För att hon vågar vara den hon är!

Skräpfian (Emma) är 24 år och har sambo, dotter och bonusdotter. Hon jobbar som eltekniker men ska plugga till lärare framöver.

När hon bodde hemma gjorde hon allt var hon kunde för att vi alla skulle trivas så mycket som möjligt genom att lägga smutsiga (och rena) kläder i hela huset, ställa tallrikar och glas på varenda tom yta, ha skor och väskor liggande i hela hallen, och lägga ifrån sig nagelfilar, hårband, nagellack och annnat smått och gott precis överallt i huset. ALLT för att mysfaktorn ska infinna sig…. PUST!! Därför kallas hon Skräpfian.

Nu när hon har eget så är hon dock väldigt ordningssam. Men som straff för gamla tider får hon fortsätta heta Skräpfian….

Långskånken (Alle) är Skräpfians sambo. Lång som en följetång och har oftast lika mycket (eller lite) hår på skallen som i nyllet. En härlig grabb som älskar hockey, sina döttrar och (som tur är ) Skräpfian. 

alle långskånken

Hoppetossan (Cornelia): är Långskånkens dotter och därmed mitt bonusbarnbarn 😀 Hoppetossan är 9 år och full av energi, bus, kärlek och hoppetosseri. Det är inte ofta hon är stilla så Hoppetossan är ett perfekt namn på henne. Om hon inte hoppar så springer hon eller så dansar hon. Världens goaste unge!

cornelia hoppetossan

Babbelpellen (Gustav) är min minsting och kommer väl alltid vara ”den lille” trots att han är 18 år nu och har flyttat hemifrån.

Om det är något som den ungen kan så är det att babbla!! Gode värd vad han kan prata!!! Och hitta på… När han var mindre vågade man knappt lämna iväg honom till kompisar för man visste aldrig vad han hittade på för historier. Blir han inte skådespelare när han blir stor så blir han politiker!! Han kan prata omkull vem som helst och det har han kunnat sedan han började prata!! (och han har inte slutat prata än, nej).

gustav mjölkar mjölkgrop kossa

Yrvädret (Kristina): är vår Ryska dotter som bodde hos oss under somrar och jular från att hon var 10 år fram tills hon var 17 år. Nu är hon 27 år och vi har hittade varandra äntligen för ca 5 år sedan igen. Jag har även blivit extramormor då Yrvädret fått en liten son som heter Kirill 🙂

Kristina nu
Kirill

Sist men inte minst har vi ju Bonden / Gubben (Martin)Han är precis lika duktig som Emma på att stöka ner, han byter inte strumpor så ofta som han borde, han har glömt hur man gör när man rakar sig och han somnar på soffan varje kväll. Men vad gör det? Han är en underbaring och jag älskar honom över allt annat!!

Han är klippan i mitt liv och den som håller mig på jorden och även ovan jord emellanåt. Den underbaraste karlen i världshistorien.

Och han är min <3

Svärmor och Svärfar (Inga och Kurt) är de absolut bästa svärföräldrar, föräldrar, farmor, farfar, gammelfarmor och gammelfarfar som vi kan ha! Vi träffar dem så ofta vi kan och har alltid lika roligt tillsammans. Svärmor är fantastisk på precis allting även om hon själv tycker att hon är kass på precis allting. Hon lägger sig aldrig i men hjälper alltid till. Hon ger oss alla så mycket kärlek och omtanke och jag beundrar henne och älskar henne av hela mitt hjärta.
Svärfar är en riktig sköning som vi alla har roligt med (och roligt åt…). Det händer alltid något roligt när Svärfar är med. Han är klok och finurlig och ser det positiva i allt och ser möjligheter där andra ser hinder. Han är vår tomtefar som har ett skratt som hörs på flera mils avstånd. Bästaste gubbstrutten <3

39 svar på ”Min familj

 1. Pingback: Bondmorans blogg | Jag är gift med en ko-röv…

 2. Pingback: Hemlisen avslöjas härmed… | Bondmorans Blogg

 3. Pingback: Sååå pissed off!!! | Bondmorans Blogg

 4. Pingback: Vitlöks-svamp-fingrar | Bondmorans Blogg

 5. Pingback: Dottern och polisen… | Bondmorans Blogg

 6. Pingback: Håll musen i rätt hand… | Bondmorans Blogg

 7. Pingback: Johnny Depp plockar svamp!!! | Bondmorans Blogg

 8. Pingback: 3 fucking liter!! | Bondmorans Blogg

 9. Pingback: Höjdhopp i sängen… | Bondmorans Blogg

 10. Pingback: Höger och Väster | Bondmorans Blogg

 11. Pingback: Shit, vilken cirkus!! | Bondmorans Blogg

 12. Pingback: Ta livet av gubben… | Bondmorans Blogg

 13. Pingback: Skådespelartalanger…. | Bondmorans Blogg

 14. Pingback: Hon håller på att bli man!!! | Bondmorans Blogg

 15. Pingback: Matkultur och hissar | Bondmorans Blogg

 16. Pingback: PacMan-naglar! | Bondmorans Blogg

 17. Pingback: Utmanad och utmaning | Bondmorans Blogg

 18. Pingback: Att elda upp tungan på 4 åringar… | Bondmorans Blogg

 19. Pingback: Bio utan korvar o plåster | Bondmorans Blogg

 20. Pingback: Katter i kaffemaskinen | Bondmorans Blogg

 21. Pingback: Bondmoran om barnarbete | My name is Bond… BONDMORAN

 22. Pingback: Ska vi byta skor?

 23. Pingback: Det där med min matlagning

 24. Pingback: Snor, skethuspapper och familjemedlemmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.