Alla mina hästar…

Här kommer jag att presentera alla hästar jag hade under tiden jag drev Östragårdens Ponnystall. Jag lägger upp dem lite i taget, det är några hundra… Jag har inte lagt dem i bokstavsordning även om det är nästan så, men om du söker en speciell häst så använd sökfunktionen i din dator elller SÖKRUTAN här i bloggen uppe till höger 🙂

Acapella:
Hannoveraner, f -95, e: Cordoba u: Arabia
D-ponnyn Acapella fanns hos mig 2006 och då var hon 11 år. En supersnäll ponny som gått på ridskola i Tyskland innan jag köpte henne. Hon var inte så välriden men underbart snäll och go på alla vis. Kunde ”vacker hov”…. hur sött som helst.
acapella.close1 acapella.trav2

Aida:
Korsningsponny, f -02, e: Maltus HB2 u: Aischa VB2
D-ponnyn Aida fanns hos mig under 2005 och då var hon 4 år. Hon var en mycket snäll och go ponny med med mycket egen vilja… Man fick vara bestämd mot henne, men samtidigt mjuk. Hon var precis inriden när hon kom till mig.
aida.close1aida.trav3

Alexi:
Tysk Ridponny, f -02, e: Alexander u: Angi
C-ponnyn Alexi stod hos mig under 2008 och var då 6 år. Supersnäll och helt sjukt gosig!! En riktig kelgris. Däremot var hon väldigt rädd om sina ben, precis som sin mamma som ni hittar lite längre ner (Angi). Men vi tränade och det blev bättre och bättre 🙂
alexi  alexi
alexi

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Oh, so Amazing
Hannoveraner, f -02, e: Don Marcello  u: Dieraska
D-ponnyn Amy stod hos mig under 2007 och var då 5 år. En väl grundriden och oerhört positiv ponny! Alltid glad och härlig att arbeta med. Dessutom var hon en skönhet 🙂
amy.close2 amy.trav3
amy.hopp2

Anastasia v. Hopeful Farm
Appaloosa, f -01, e: Chewano van de Langenieuw  u: May Flower
D-ponnyn Anastasia stod hos mig under 2005 och var då 4 år. Hon var välriden för sin ålder och hoppade jättefint. Hon tyckte dessutom att det var skitkul! En lugn, trygg och stabil ponny med mycket personlighet.
anastacia.close anastasia.trav1

Oh, Call me Angel of the Morning
Tysk Ridponny, f -98, e: Durello  u: Sandra
D-ponnyn Angel stod hos mig under 2008 och hon var då 10 år. Angel hade tidigare tävlat dressyr i Tyskland men gått som avelssto sista åren och var inte igång när jag köpte henne. En känslig, helmysig och vacker  ponny.

oh call me angel of the morningoh call me angel of the morning oh call me angel of the morning

Watch this video on YouTube.

Angi
Tysk Ridponny, f -94, e: Agral  u: Nixana
C-ponnyn Angi stod hos mig under 2005 och var då 9 år. Hon var mamma till Alexi som finns här ovanför. En supergo och helt genomsnäll ponny! Hon kunde inte så mycket när hon kom till mig men var positiv till allt. Rädd om sina ben precis som sin dotter  men alltid snäll. Hon var verkligen söt rakt igenom, både på insidan och utsidan! Och tro det eller ej, det är faktiskt jag som rider henne på travbilden 🙂
angi c-ponny
angi c-ponny angi c-ponny

Vliedberg’s Anglesey
Welsh, f- 98, e: Hondsrug Flamingo  u: Kelly
B-ponnyn Angel stod hos mig under 2005 och var då 7 år. En vacker och känslig liten ponny. Pigg men snäll, jätteduktig i hoppningen även om hon inte hade så mycket rutin på det högre höjderna. En ponny man minns <3 Även här är det jag som rider på bilden. Det finns inte många ridbilder på mig så jag får passa på att säga till när det händer 😉
vliedbergs anglesey c-ponnyanglesey.helangel.trav1

Anyway
Korsningsponny, f -92, okänd härstamning
C-ponnyn Anyway stod hos mig för en kund under 2006 och han var då 14 år. Han var en trevlig och go ponny som var hopptävlad höga klasser och även dressyrtävlad. En relativt lättriden ponny men lite speciell.
anyway c-ponnyanyway c-ponny

Apache
Korsningsponny, f -99, okänd härstamning
B-ponnyn Apache var en helt underbar ponny som jag hade äran att äga 2 gånger 🙂 Första gången när han kom till mig var 2004 och Apache var 5 år. Han var precis inriden och kunde inte så mycket. Men SHIT vilken rolig ponny att rida. Pigg och känslig men väldigt snäll. Sedan köpte jag honom igen när han skulle säljas och fick njuta av honom en gång till <3 En liten hoppkanon med hjärtat på rätta stället. Trots att han var en liten skit så red jag honom utan problem. På bilden är det jag som rider.
apache b-ponny apache b-ponny

Apache (japp, en till)
New Forest, f -93, e: Fredriksbergs Dali  u: Gloria
C-ponnyn Apache stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 13 år. En härlig läromästare inom både hoppning och dressyr. Man kunde inte annat än tycka om den här ponnyn! Lite tungriden men man lärde sig rida ordentligt 🙂
apache c-ponny apache c-ponny apache c-ponny

Oh, just a Ranger like Aragorn
Tysk Ridponny, f -03, e: Eldorrado  u: Thyra
D-ponnyn Aragorn stod hos mig under 2007 och var då 4 år. Trots sin unga ålder så var han så underbart lugn och stadig i både ridning och hantering. Han var lätt att jobba med och positiv till allt. En helt UNDERBAR ponny med potential!
oh just a ranger like aragorn d-ponny oh just a ranger like aragorn d-ponny oh just a ranger like aragorn d-ponny

Ariba Kaspa
Holländsk Ridponny, f -01, e: Azmiraff ox  u: Jessica
D-ponnyn Ariba stod hos mig åt en kund under 2007 har jag för mig. Han var en känslig och speciell ponny men om man bara red mjukt så gick han jättefint. Han hade blivit skrämd för hinder så vi fick börja från början med honom vilket dock gick jättebra. En ponny man fastnade för!
ariba kaspa d-ponny  ariba kaspa d-ponny

Athos
Korsningsponny (andalusierkorsning), f -96, okänd härstamning
C-ponnyn Athos stod hos mig under 2005 och var då 6 år har jag för mig. En OERHÖRT vacker och kraftfull ponny. Han hade aldrig hoppat när han kom till mig men i dressyren var han helt underbar. Det var mycket power i honom och man fick verkligen jobba med honom för att det inte skulle gå i 100 knyck. Men OJ vilken ponny!
athos c-ponnyathos c-ponny

Baby 39
Korsningsponny, f -02, okänd härstammning
D-ponnyn Baby stod hos mig under 2007 och var då 5 år. Baby var verkligen en ponny med framtiden för sig! Hon hade fina förutsättningar inom både hoppningen och dressyren. Lite röntgenförändningar tyvärr men inga problem av det. Dessutom var hon en underbaring <3 Och vacker!
baby 39 d-ponny baby 39 d-ponny baby 39 d-ponny

Watch this video on YouTube.

Oh, Hey Baby (Mara)
Korsningsponny, f -99, okänd härstamning
D-ponnyn Baby stod hos mig under 2008 och var då 9 år. Hon var mest bara fritisdsriden och hon var verkligen en klippa ute i skogen! Men hon tyckte också att det var skitkul att hoppa och även dressyren gick bättre och bättre när vi jobbade med henne. En helt underbart go och snäll ponny!
Oh hey baby d-ponny Oh hey baby d-ponny
Oh hey baby d-ponny Oh hey baby d-ponny

Watch this video on YouTube.

Trojas Baccus
Shetlandsponny, f -94, e: Wänga Erasmus  u: Ekot’s Bagette
A-ponnyn Baccus var Babbelpellens ponny under en tid. Han stod hos oss under 2008. Jag tycker oftast att shettisar är ouppfostrade och dåligt ridna men Baccus var verkligen ett undantag! Han var världens snällaste ponny!! Både i stallet och att rida. Babblis älskade honom <3 Och jag med…
Trojas baccus a-ponny shetlandsponny Trojas baccus a-ponny shetlandsponny Trojas baccus a-ponny shetlandsponny Trojas baccus a-ponny shetlandsponny

Watch this video on YouTube.

Bailey
Welsh, f -00, e: Burgund  u: Arielle
B-ponnyn Bailey stod hos mig under 2007 och var då 7 år. En helt UNDERBAR ponny i allting. Världens snällaste att både rida och hantera. Dessutom superduktig i både dressyr och hoppning. Bjöd på alla hinder och stannade aldrig. Tänk om alla ponnyer kunde vara så… Dessutom var han en liten snygging <3
bailey b-ponny welsh bailey b-ponny welsh bailey b-ponny welsh

Baronesse
Korsningsponny, f -03, e: Bigsby u: Nena
D-ponnyn Baronesse stod hos mig under 2006-2007 och var då 3-4 år. Världens lugnaste och snällaste ponny!! Helt genomtrygg att rida ut på och positiv att jobba med. Rörde sig helt underbart när hon hade rätt rytttare.
baroness d-ponny baroness d-ponny baroness d-ponny baroness d-ponny

Batida
Korsningsponny f: 01 e: okänd u: fiorella
D-ponnyn Batida stod hos mig under 2007 och var då 6 år. En helt underbar och okomplicarad ponny som gick fint i både hoppningen och dressyren. Hon krävde lite ridning men med kunde ha vilken ryttare som helst. Med en duktig ryttare gick hon kanonfint och med en nybörjare lufsade hon fram som en gammal ridskoleponny. Helt perfekt!
batida d-ponny batida d-ponny

batida d-ponny batida d-ponny

Beauty
Tysk Ridponny, f -00, e: Bossanova u: Steinlady
D-ponnyn Beauty stod hos mig under 2005 och var då 5 år. En oerhört vacker ponny med mycket innanför pannan… En vilja av stål men ett hjärta av guld. Fy fabian vad jag var kär i den ponnyn! Han kunde inte mycket när han kom till mig men potentialen fanns där. Och han kom verkligen till rätt person när jag sålde honom tack och lov <4
beauty d-ponny beauty d-ponny beauty d-ponny

Oh, What an Orient Beauty
Tysk Ridponny, f-99, e: Tribun  u: Osmina xx
D-ponnyn Beauty stod hos mig under 2008 och var då 9 år. En helt fantastisk ponny, men otroligt het och dessutom känslig. Med rätt ryttare gick hon som en gud, med fel ryttare blev det katastrof… Hon hoppade fantastiskt och var helt sjukt snabb. När vi rejsade på åkern med henne så var det inte många som vågade släppa henne helt. På filmen börjar hon hålla in henne precis när hon är framför kameran men kolla lite innan så ser ni hur fort det går.
orient beauty d-ponny orient beauty d-ponnyorient beauty d-ponnyorient beauty d-ponny

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Oh, What a Gentleman
Tysk Ridponny, f -03, e: Laudatio  u: Djanett
D-ponnyn Bebis (ja, vi kallade honom Bebis) stod hos mig under 2006 och var då 3 år. Bebis var en helt fantastisk ponny!! Trots sina tre år så var han så stadig och lättjobbad. En klippa på uteritterna och en ängel i stallet. Hoppat hade han aldrig gjort innan men vi började lite och han tyckte det var superkul. Vilken ponny!
oh what a gentleman d-ponny oh what a gentleman d-ponny oh what a gentleman d-ponny

Beeke
Korsningsponny, f-90, okänd härstammning
B-ponnyn Beeke stod hos mig under 2004 och var då 14 år. Världens absolut bästa första ponny. Jätteduktig i både hoppningen och dressyren. En riktig läromästare som gjorde allt man ville. Dessutom var hon pigg, positiv och duktig. Helt underbart snäll och go.
Tyvärr har jag bara 1 bild på Beeke vilket är såååå synd för hon var så söt!
Beeke b-ponny

Oh, my Bed of Roses
Korsningsponny, f -08, e: okänd  u: Oh, my Ramblin Rose
Bella föddes hos mig och är det enda föl jag haft. Jag sålde henne när hon var 6 månader så jag har inte så mycket att berätta om henne. Hon var en söting i alla fall. DET kan jag säga 🙂 Och nyfiken…. Som tusan!
oh my bed of roses oh my bed of rosesoh my bed of roses oh my bed of roses

Bellis II
New Forest, f -95, e: Valentin Bell  u: Isabella
C-ponnyn Bellis stod hos mig under 2007 och var då 12 år. En lugn, trygg och snäll ponny som var välutbildad i både hoppning och dressyr. Genomsnäll i precis allting!
bellis II bellis IIbellis II

Ben
Korsningsponny, f -02, okänd härstamning
D-ponnyn Bengan stod hos mig under 2007 och var då 5 år. Världens underbaraste ponny! Till rätt person… Han var nämligen en riktig hetsporre och behövde en ryttare som red mjukt. Men han var alltid genomsnäll och arbetsvillig. Han hoppade fantastiskt fint och tyckte det var jättekul. Dessutom hade han det sötaste lilla ponnyfejs man kan tänka sig!!
ben d-ponny ben d-ponny ben d-ponny

Oh, my Sweet Betty Boop
Tysk Ridponny, f -96, (har tyvärr inte kvar stamtavlan på henne)
B-ponnyn Bettan stod hos mig under 2008 och var då 12 år. En härligt pigg och glad ponny med hoppkapacitet! Lite ettrig men snäll och ärlig.
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Bianca
Tysk Ridponny, f -01, e: Davignon  u: Betina
D-ponnyn Bianca (Itzy) stod hos mig under 2006 och var då 5 år. En frän ponny med kapacitet! Jätteduktig i hoppningen och tyckte det var kul! Superhärlig att rida.
Och fux… och sto… 😉
bianca d-ponny itzy bianca d-ponny itzy bianca d-ponny itzy

Big Wonder
Korsningsponny, f -90, okänd  härstamning
D-ponnyn Nalle stod hos mig under 2004 och var då 14 år. En underbart snäll och trevlig ponny som dock kändes mer som en stor häst att rida.
wonder1 Big Wonder d-ponny

Oh, just go Big
Tysk Ridponny, f -00, e: Galdos ben Mors ox  u: Nora
D-ponnyn Bigge stod hos mig under 2007 och var då 7 år. En stor häst i ponnyformat. Han gick fint i både dressyren och hoppningen men gick väldigt olika beroende på vilken ryttare han hade.
oh just go big d-ponny oh just go big d-ponny oh just go big d-ponny

Watch this video on YouTube.

Black Diamond
Korsningsponny, f -92, okänd härstamning
D-ponnyn Blackie stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 14 år. En rutinerad tävlingsponny inom både hoppningen och dressyren. En dam med tempo och egen vilja men alltid snäll.
Black diamond d-ponny Black diamond d-ponny Black diamond d-ponny

Blåklintens Blomma
Russ, f -97, e: Bond 438  u: Grevides Pila 3008
B-ponnyn Blomma stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 9 år. En välriden och duktig ponny med ett varmt hjärta. Alltid snäll och go. Duktig i både dressyren och hoppningen.
blåklintens blomma blomma.trav6

Bobby Burns
Korsningsponny, f -03, okänd härstamning
C-ponnyn Bobban stod hos mig under 2007 och var då 4 år. Bobban var precis bara inriden när han kom till mig och kunde inte så mycket. Men han var snäll och positiv.
bobby burns c-ponny bobby burns c-ponny

Bobby
Korsningsponny, f -99, okänd härstamning
D-ponnyn Bobby stod hos mig åt kund under 2008 och var då 9 år. En jättefin ponny som gick fint i både dressyr samt hoppning och dessutom hade gått upp till junior-EM i gymkhana. Alltid snäll och positiv till allting.
Bobby d-ponny bobby d-ponny bobby d-ponny

Bolko
Tysk Ridponny, f -03, e: Black Horse  u: Tasula
D-ponnyn Bolko stod hos mig under 2007 och var då 4 år. En helt underbart lugn och trygg ponny som jag kunde sätta vilken ryttare som helst på. Även på uteritterna så var han alltid trygg. Värsta sköna barbackaponnyn dessutom. Jätteduktig i både dressyr och hoppning trots sin unga ålder. Genomsnäll i stallet fast man fick vara noga med att visa vem som bestämde!
bolko d-ponny bolko d-ponny bolko d-ponny

Watch this video on YouTube.

Bombay
Korsningsponny, f -95, okänd härstamning
C-ponnyn Bombay stod först hos mig under 2004 och sedan även under 2005 och han var då 9 resp 10 år. Bombay var en bockningsmaskin…. En fantastiskt duktig ponny men han behövde en fantastiskt duktig ryttare! Han bockade av de flesta som satte sig på honom. Han ville bestämma själv helt enkelt. Tack och lov hamnade han hos precis rätt ryttare 🙂
bombay c-ponny bombay c-ponny bombay c-ponny

Oh, my Mr Bombastic (Banjo)
Fransk korsningsponny, f -00, okänd härstamning
D-ponnyn Bomben stod hos mig under 2008 och var då 8 år. Han var mest fritidsriden när han kom till mig och kunde inte mycket. Hoppat hade han aldrig gjort men när vi testade tyckte han det var kul 🙂 En genomsnäll ponny i allting.
oh my mr bombastic KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Bonita
Tysk Ridponny, f -01, e: Bossanova  u: Patricia ue: Patrol ox
D-ponnyn Bonita stod hos mig under 2005 och var då 4 år. Hon var helt klart en av de vackraste ponnyer jag haft i mitt stall! Hon var verkligen en ponny med ALLT. Utseendet så klart, men hon var arbetsvillig, lättriden, känslig, hade kapacietet och var orädd. En kanonponny helt enkelt! Tyvärr har jag nästan inga bilder på henne och ingen film 🙁
bonita d-ponny bonita d-ponny bonita d-ponny

Bonito
Tysk Ridponny, f -00, e: Bolero  u: Grazie II
C-ponnyn Bonito stod hos mig under 2007 och var då 7 år. En mycket fin ponny som var duktig i både hopp och dressyr. Ärlig, positiv och genomsnäll. Väldigt arbetsvillig! Alla gillade Bonito!
bonito c-ponny bonito c-ponny bonito c-ponny

The Countrymans Bass
Korsningsponny, f -93, okänd härstamning
D-ponnyn Bossen stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 13 år. FY FABIAN vilken häftig ponny!! Men tyvärr var han svår då han krävde en totalt orädd och dessutom mjuk ryttare. Han var het och stark men alltid snäll. Och hoppade fantastiskt 🙂 Hade jag haft en ponny till mig själv hade det varit Bossen! Helst ville han bara galoppera. På stället om det var så…
the countrymans bass d-ponny the countrymans bass d-ponny the countrymans bass d-ponny

Brandy
Korsningsponny, f -90, okänd härstamning
D-ponnyn Brandy stod hos mig åt en kund under 2005 och var då 15 år. Brandy var mest tävlad hoppning och var inte så utbildad i dressyren. Han var känslig och en härlig ponny att rida när man lärt känna honom.
brandy d-ponny brandy.trav1brandy.hopp1

Brentano
Tysk Ridponny, f -04, e: Brillant’s Boy  u: Pandura
C-ponnyn Bebe stod hos mig under 2007 och var då 3 år, han stod även hos mig en gång under 2008 och var då så klart 4 år 😉 En helt fantastisk ponny! Bara tre år och så otroligt snäll, trygg och arbetsvillig. Dessutom så söt och charmig så man smälte bara man såg honom! En ponny jag aldrig glömmer!
brentano c-ponnybrentano c-ponny brentano c-ponny brentano c-ponny brentano c-ponny

Watch this video on YouTube.

Oh, my Buffalo Soldier
Fransk Korsningsponny, f -04, okänd härstamning
D-ponnyn Buffe stod hos mig under 2008 och var då 4 år. Han var precis inriden och kunde egentligen ingenting. Men han var SÅ SJUKT SNÄLL!! Och trygg. Och go. <3 Positiv till allting även om det inte fanns så mycket tempo i honom. Kolla bara rejsfilmen…. Hej å hå…
oh my buffalo soldier d-ponny oh my buffalo soldier d-ponny oh my buffalo soldier d-ponny oh my buffalo soldier d-ponny

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Busan
Korsningsponny Russ/Fullblod, f -97, e: Prince River xx  u: Näpen
C-ponnyn Busan stod hos mig under 2003 och var då 6 år. Hon var sent inriden och kunde inte så mycket men var rolig och positiv att rida. Tyvärr har jag inte så mycket bilder på henne men två hittade jag i alla fall.
Busan c-ponny Busan c-ponny

Hayabusa Down
Welsh, f -00, e: The Hale Helios  u: Kick Down  ue: Breccles Minstrel Day
C-ponnyn Busan stod hos mig åt en kund under 2007 och var då 7 år. En duktig och härlig liten hopp-ponny som även gick fint i dressyren.
hayabusa down c-ponny hayabusa down c-ponny hayabusa down c-ponny hayabusa down c-ponny

Watch this video on YouTube.

Candy 576
Korsningsponny, f -01, okänd härstamning
D-ponnyn Candy stod hos mig under 2006 och var då 5 år. Han var bara riden i några veckor när han kom till mig men var helt underbart positiv att jobba med både i hoppningen och dressyren. Alltid snäll och trygg och vem som helst kunde rida honom.
candy 576 d-ponny candy 576 candy 576 candy 576

Oh, my Cappuccino
Korsningsponny, f -96, okänd härstamning
C-ponnyn Dompan stod hos mig under 2007 och var då 11 år. En toksnäll ponny och bästa läromästaren inom både hoppningen och dressyren. Jätteduktig och underbar på alla sätt och vis.
oh my cappuccino c-ponny oh my cappuccino c-ponny oh my cappuccino c-ponny oh my cappuccino c-ponny

Bekveld’s Captha
Welsh, f -93, e: Nachtergaal’s Captain  u: Tamara
B-ponnyn Cappi stod hos mig under 2004 och var då 11 år. En pigg och härlig liten hopp-ponny med hjärtat på rätta stället. Tyvärr har jag inga ridbilder på henne vilket är synd för hon var verkligen jättefin. Men jag har några bilder från hagen som ni får hålla till godo med.
bekveld's captha b-ponny bekveld's captha b-ponny bekveld's captha b-ponny

Oh, my Cara vom Hirschberg
Korsningsponny, f -04, okänd härstamning
C-ponnyn Cara stod hos mig under 2008 och var då 4 år. Cara var resultaten av en tjuvbetäckning mellan ett ponnysto och en Frieserhingst. Ett ganska bra resultat dock 🙂 En jättefin ponny med utstrålning och mycket egen vilja. Men hon var alltid snäll och positiv bara man visade vem som bestämde. Annars gick hon hellre iväg och käkade gräs…
cara vom hirschberg c-ponny cara vom hirschberg c-ponny cara vom hirschberg c-ponny cara vom hirschberg c-ponny

Care for Me
Welsh, f -94, e: Anglian Gerald  ue: Carneval
B-ponnyn Carro stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 12 år. En duktig och lagom känslig liten ponny. Dessutom söt som socker… Lite försiktig av sig men alltid snäll och go. Ni kan läsa mer om Carro HÄR.
care for me b-ponny care for me b-ponnycare for me b-ponny

Castor
Korsningsponny, f -96, e: Cadans  u: Sheila
D-ponnyn Castor stod hos mig under 2004 och var då 8 år. En underbart personlig ponny med framtiden för sig. Han var sent tagen och bara grundtränad i hopp och dressyr men sååå fin! En kille jag aldrig glömmer! Har tyvärr inga ridbilder på honom 🙁
castor d-ponny castor d-ponny

Celeste
Korsningsponny, f -93, e: Mireaux  u: Shamzette
D-ponnyn Celeste stod hos mig åt en kund under 2008 och var då 15 år. En underbar och kanonfin hopp-ponny. Genomsnäll, ärlig och duktig. Krävde ridning i dressyren men gick fint även där. En härlig tjej!!
celeste d-ponny celeste d-ponny celeste d-ponny celeste d-ponny

Watch this video on YouTube.

Celine
Welsh, f -01, e: Rhosaur Rascal  u: Laeryds Candy
B-ponnyn Celine stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 5 år. En söt och trevlig liten ponny som var rolig att jobba med.
celine b-ponny celine b-ponny celine b-ponny

Celine
Korsningsponny, f -97, okänd härstamning
C-ponnyn Celine stod hos mig hela tre gånger. Både under -03, -04, och -05. Celine var en av de svåraste ponnyer jag haft hos mig. Inte elak, absolut inte. Men JÄKLAR vilken skalle…. Hon ville aldrig göra som man ville utan var alltid tvärtemot. Ville du gå höger så ville hon gå vänster, ville du fram så skulle hon backa osv. Sto. Och fux… Suck!
Celine kat c cilla kat c
celine kat c

Kranichhof’s Chaila
Welsh Cob, f -02, e: Menai Consultant  u: Piscone
D-ponnyn Chaila stod hos mig under 2008 och var då 6 år. Chaila var inriden som 4 åring och hade sedan fått föl så och var precis igångsatt igen när jag köpte henne. En vacker, duktig och underbar ponny! Lite av en enmanshäst och hon ville känna den som satt på ryggen för att ställa upp till 100 %. Alltid snäll och go på alla vis.

kranichhofs chaila d-ponny kranichhofs chaila d-ponny kranichhofs chaila d-ponny kranichhofs chaila d-ponny

Watch this video on YouTube.

Oh, What a Champ
Tysk Ridponny, f -02, e: Zytrus ox  u: Ursina (som ni hittar längre ner på denna sidan)
C-ponnyn Champ stod hos mig under 2006 och var då 4 år, och även under 2007. En helt underbar ponny!! Så sjukt go, lugn, snäll och duktig! Han var precis inriden när han kom till mig men var så positiv till allt. Vi började hoppa honom och han hoppade allt vi styrde på. En härlig kille!!!
oh what a champ c-ponny oh what a champ c-ponny oh what a champ c-ponny

Chanell
Korsningsponny, f -98, okänd härstamning
D-ponnyn (kan hända att hon blev nedmätt till C senare) Chanell stod hos mig under 2004 och var då 6 år. En helt sjukt rolig ponny att rida! Jag till och med hoppade henne och jag hoppar inte längre (det är jag och mina utåtstående knän och tår som hoppar på bilden).
Tyvärr har jag inte mycket bilder kvar på henne.
chanell d-ponny

chanell hoppar d-ponny c-ponny

Watch this video on YouTube.

Mastro’s Chanell
Tysk Ridponny, f -00, e: Singold’s Drago  u: Carerra
C-ponnyn Chanell stod hos mig under 2006 och var då 6 år. En känslig liten ponny som ville ha en mjuk ryttare med mjuk hand. Men man fick ändå vara bestämd med henne för annars gjorde hon som hon ville. Hon var ju tjej….
mastros chanell c-ponny mastros chanell c-ponny mastros chanell c-ponny

Charlie Brown
Korsningsponny, f -91, okänd härstamning
C-ponnyn Charlie stod hos mig åt kund under 2005 och var då 14 år. En snäll men envis ponny som var hög i rang och man fick vara noga med ledarskapet. Han hoppade helt suveränt men kunde stanna om han helt enkelt kände för det. Oavsett om hindret var 1 m eller 10 cm.
charlie brown c-ponny  charlie brown c-ponny charlie brown c-ponny

Charlotte
Tysk Ridponny, f -99, e: Colonel  u: Roxy
D-ponnyn Charlotte stod hos mig under 2005 och var då 6 år. En superduktig men bestämd ponny som helst ville göra saker på sitt sätt. Men hoppa kunde hon sannerligen! En gosefia i stallet var hon också. Tyvärr har jag bara 1 bild på henne 🙁
charlotte.hel1

Oh, my Good Luck Charm
Tysk Ridponny, f -03, e: Nordkap  u: Bella Belinda
D-ponnyn Charm stod hos mig under 2008 och var då 5 år. Han var precis inriden när han kom till mig och kunde inte så mycket. Men han var en härligt positiv, känslig och framåt ponny som lärde sig fort. Dessutom en riktigt Charmknutte 🙂
oh my good luck charm d-ponny oh my good luck charm d-ponny oh my good luck charm d-ponny

Cherie
Korsningsponny, f -93, okänd härstamning
D-ponnyn Cherie stod hos mig åt kund under 2005 och var då 12 år. En supertrevlig hopp och dressyrponny med ett härligt temperament! En riktig goding!
cherie d-ponny cherie d-ponny

Cherry
Tysk Ridponny, f -93, e: Colano  u: Nina
D-ponnyn Cherry stod hos mig under 2006 och var då 13 år. En jättefin och duktig ponny i både hoppningen och dressyren. Supersnäll i all hantering men lite tjurig mot andra hästar.
cherry d-ponny cherry d-ponny cherry d-ponny

Chess
Korsningsponny, f -92, okänd härstamning
C-ponnyn Chess stod hos mig under 2005 och var då 13 år. En av mina absoluta favoritponnyer! Så himla rolig att rida 😀 (för en gång skull är det jag som rider på bilderna). Hon var en riktig hetsporre, men alltid snäll! Hon hoppade som en gud och var helt otroligt hinderklok. Så länge man lät henne sköta sig själv… Men hon fick lära sig att även lyssna på sin ryttare. Jag saknar henne….
chess c-ponny chess c-ponny chess c-ponny

Reve du Cheval
Tysk Ridponny, f -04, e: Ruby Gold  u: Pepsi
D-ponnyn Cheval stod hos mig under 2008 och var då 4 år. Hon var bara precis inriden när hon kom till mig men var så underbart positiv att jobba med och rörde sig härligt! Dessutom var hon världens snällaste, lugnaste och goaste ponny!
reve du cheval d-ponny reve du cheval d-ponny reve du cheval d-ponny

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Oh, My Sweet Chiquita
Tysk Ridponny, f -02, e: Maestro  u: Peggy
C-ponnyn Chiquita stod hos mig under 2008 och var då 6 år. Jag minns inte om hon var precis inriden eller om hon var inriden som 4 åring och sedan fått föl och inte var riden mer. Hon behövde lite tid men hade alla förutsättningar att bli en riktigt fin ponny!
oh my sweet chiquita c-ponny oh my sweet chiquita c-ponny oh my sweet chiquita c-ponny oh my sweet chiquita c-ponny

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Chuck
Pinto, f -04, e: Champ HB 2  u: Voxy H
D-ponnyn Chuck stod hos mig under 2007 och 2008 och var då 3 resp 4 år. Han var precis inriden när han kom till mig men var helt otroligt lättriden och positiv. En ponny med ALLT verkligen. Genomsnäll, duktig, positiv och snygg som attan…
chuck d-ponny skäck pinto chuck d-ponny skäck pinto chuck d-ponny skäck pinto chuck d-ponny skäck pinto chuck d-ponny skäck pinto

Cindy
Korsningsponny, f -89, okänd härstamning
B-ponnyn Cindy stod hos mig åt en kund under 2004 och var då 15 år. Hon var kanske ingen vacker ponny på utsidan men det kompenserade hon med att vara den snällaste, goaste och bästa första ponny man kan hitta. En underbar lite läromästare!
cindy b-ponny cindy b-ponny cindy kat B

Cindyrella
New Forest, f -95, e: Silverlea Top Hat  u: Missy II
C-ponnyn (eller om hon var D-ponny?) Cindy stod hos mig under 2002 och var då 7 år. Hon var inriden sent och kunde ingenting när jag köpte henne, hon var bara riden i skogen. En envis, bestämd, tjurskallig och underbar ponny 🙂 Tyvärr har jag inga bilder alls på henne förutom en bild som jag fick av flickan som köpte henne. Om du ser detta så hoppas jag att det var ok att jag lade ut den, jag hade inget annat.
Cindy ponny

Ey Du (Cintja)
Rysk korsningsponny, f -94, okänd härstamning
D-ponnyn Cintja stod hos mig under 2006 och 2007 och var då 12 resp 13 år. En fantastiskt fin ponny i både dressyr och hoppning men framförallt i hoppningen. Var tävlad höga klasser i hoppningen och var otroligt hinderklok. En underbart trevlig och klok ponny i allting. Med rätt ryttare gick hon fantastiskt fint!
cintja ey du d-ponny cintja ey du d-ponny cintja ey du d-ponny cintja ey du d-ponny

Oh, so Clever
Korsningsponny, f -99 (har jag för mig), okänd härstamning
Clever stod hos mig under 2005 och var då 6 år (jag är lite osäker på hennes födelseår, minns inte riktigt). En pigg, framåt och duktig ponny!
clever ponny clever ponny

Comet
Welsh, f -99, e: Claus  u: Baroness
B-ponnyn Comet stod hos mig under 2007 och han var då 8 år. En superfin liten ponny med potential i både hoppningen och dressyren men hoppningen var nog verkligen hans grej! 🙂
comet b-ponny comet b-ponny comet b-ponny comet b-ponny

Trollskogens Comet
Dartmoor, f -96, e: Springs Nougat  u: Smart Little Cutie
B-ponnyn Comet stod hos mig åt en kund under 2005 och var då 9 år. En underbart söt och go liten ponny med hjärtat på rätta stället.
comet b-ponny comet b-ponny comet b-ponny

Kåkett
Russ, f -92, e: Åke 271  u: Ketty 2592
B-ponnyn Cookie stod hos mig åt en kund under 2006 och var då 14 år. En söt, snäll och trygg ponny som till och med Gustav kunde rida trots att han bara var 3 äpplen hög.
kåkett b-ponny kåkett b-ponnykåkett b-ponny

Oh, so Cool
Tysk Ridponny, f -03, e: Nobelboy  u: Rica
C-ponnyn (D-ponny nu antar jag) Cool stod hos mig under 2006 och var då 3 år. Han var bara riden några veckor men sååå underbart lugn och stadig på alla vis. Vem som helst kunde rida honom både på banan och på uteritter. Genomsnäll!! Och söt <3
oh so cool d-ponny oh so cool d-ponny oh so cool d-ponny

Cordessa
Tysk Ridponny, f -03, e: Mon Beck  u: Cherry Blue
D-ponnyn Cordessa stod hos mig under 2007 och 2008 och var då 4 resp 5 år. Hon var precis inriden när hon kom till mig men var väldigt arbetsvillig och duktig. En otrolig nyfiken och aktiv ponny som alltid hittade på kul saker att göra…
cordessa d-ponny cordessa d-ponnycordessa d-ponny cordessa d-ponny

Filmen är inte så bra på henne, hon hade nyss kommit till mig och gick lite segt men jag har ingen mer film på henne så ni får ta den som den är.
http://youtu.be/OOnomp26GG4

Oh, What a Crazy Babe
Korsningsponny, f -03, okänd härstamning
D-ponnyn Babe stod hos mig under 2007 och var då 4 år. En helgalen men snäll och helt underbar ponny!! Hon var precis inriden när hon kom till mig och kunde inte mycket, men hade alla förutsättningar inom både hoppningen och dressyren. En riktig Crazy Babe!
oh, what a crazy babe d-ponny oh, what a crazy babe d-ponny oh, what a crazy babe d-ponny oh, what a crazy babe d-ponny

Oh, so Cute
Tysk Ridponny, f -02, e: Trefaes Brenin Du  u: Minka
C-ponnyn Cute stod hos mig under 2007 och var då 5 år. Hon var väl grundriden och gick jättefint i dressyren, däremot var hon aldrig hoppad. Men vi påbörjade hoppningen och det gick verkligen kanonbra! En underbart snäll ponny!! Rätt bestämd mot andra hästar.
oh, so cute c-ponny oh, so cute c-ponny oh, so cute c-ponny oh, so cute c-ponny

Daisy Red
Korsningsponny, f -91, okänd härstamning
C-ponnyn Daisy stod hos mig under 2005 och 2007 och var då 14 resp 16 år. En rutinerad hopp-ponny som var helt underbar att rida. Totalt genomsnäll och duktig i både hoppningen och dressyren. Kunde se lite sur ut i stallet men var alltid snäll.
daisy red c-ponny daisy red c-ponnydaisy red c-ponnydaisy red c-ponny

Munsboro Ben
Irländsk korsningsponny, kat B, f -97, okänd härstamning
Ben stod hos mig under 2005 och var då 8 år. En oerhört snäll ponny och en liten superhoppare. Han var tävlad upp till Msv när han kom till mig. Fröken Duktig red honom en del och tyckte jättemycket om honom. Det kanske syns på bilden där hon kramar om honom 🙂

munsboro ben b-bonny skimmel munsboro ben b-bonny skimmel munsboro ben b-bonny skimmel munsboro ben b-bonny skimmel

Baghera
Korsningsponny, kat D,  f -97, okänd härstamning
Baghera är den ponny jag ägt kortast tid… Han blev såld 13 timmar efter att jag fått hem honom. Till Fröken Duktigs stora besvikelse!! Hon var med och provred honom när vi köpte honom och hon red honom även när han kommit hem till mig. En helt supersnäll ponny!!! Han såldes till Mölndals Ridklubb men passade inte där så han såldes till en privatperson istället. Jag har tyvärr inga bilder på honom från när han stod hos mig så jag tar mig friheten att lägga ut några bilder som jag fick från nästa ägare.
baghera d-ponny fux baghera d-ponny fux baghera d-ponny fux

Nobel Dancer
Tysk Korsningsponny, kat D, f -03, e: Nibelungenheld II  u: Dream Girl
Dance stod hos mig under 2007 och var då 4 år. En underbart vacker, duktig och genomsnäll ponny! Lite bossig så man fick vara noga med ledarskapet. En riktig goseponny var han dessutom!

nobel dancer d-ponny brun nobel dancer d-ponny brun nobel dancer d-ponny brun nobel dancer d-ponny brun

Danio
Korsningsponny, kat B, Okänd härstamning
Danio är nog en av de mest underbara hästar jag haft hemma hos mig!!! Jag älskade den ponnyn <3 Det var en otroligt duktig hopponny med mycket tempo men han var så underbart snäll! Jag red på uteritter med honom utan varken sadel eller träns, och vet ni vad? Utan ens grimma!!! Han var helt ren! Jag red honom bara med vikt och röst. En helt underbar känsla! Tyvärr har jag bara 1 bild på denna underbara lilla ponny:
danio b-ponny skimmel

Madonnas Day
Tysk Ridponny, kat C, f -03, e: Don Carlos u: Mon Cherri
Days stod hos mig under 2007 och var då 4 år. Hon var precis inriden när hon kom till mig men var väldigt lättlärd. Hon hade dock lite egna idéer om saker och ting och var väldigt påhittit… Vi fick hänga in leksaker i boxen till henne för hon hade alltid bus för sig. En vacker, charmig och rolig ponny med skinn på näsan. Eller mulen…

Madonnas Day c-ponny isabell palomino Madonnas Day c-ponny isabell palomino Madonnas Day c-ponny isabell palomino Madonnas Day c-ponny isabell palomino Madonnas Day c-ponny isabell palomino

Oh, my Darling
Korsningsponny, f -95, okänd härstamning.
Darling stod hos mig under 2006 och var då 11 år. Världens gosigaste ponny som alltid blev avundsjuk när man kelade med någon av de andra hästarna, då bankade hon i boxdörren och protesterade. Dessutom älskade hon att hoppa!!! Hon hoppade allt och alltid, fort gick det också! Men hon var alltid snäll och vem som helst kunde rida henne.

oh, my darling c-ponny fuxoh, my darling c-ponny fuxoh, my darling c-ponny fuxoh, my darling c-ponny fuxoh, my darling c-ponny fux

Dawn
Svensk Ridponny, f -04, e: Orchis Frivaldi  u: Daisy
C-ponnyn Dawn stod hos mig åt en kund under 2008 och var då 4 år. En trevlig och fin ponny i både hoppningen och dressyren.
Dawn C-ponny skimmelDawn C-ponny skimmelDawn C-ponny skimmel Dawn C-ponny skimmel

Debüdantin
Tysk Ridponny, f -00, e: Napoleon  u: Dimitra
C-ponnyn Debbie stod hos mig under 2007 och var då 7 år. En underbart vacker och personlig ponny! Suverän att rida om man bara red henne mjukt. Hon var fin i både dressyren och hoppningen men framförallt hoppningen. En liten pärla!
Ni får en liten film på henne också men andra halvan ser helknas ut för den är i fel format så hon ser jättekort ut.
debüdantin c-ponny brun debüdantin c-ponny brun
debbie.trav1debüdantin c-ponny brun debüdantin c-ponny brun

Watch this video on YouTube.

Oh, Hey There Delilah (Ronja)
Korsningsponny, f -00, Okänd härstamning
D-ponnyn Delli stod hos mig under 2008 och var då 8 år. En underbar ponny med stor personlighet! Hoppade fantastiskt fint men var inte så rutinerad.
oh, hey there delilah fux svettfux d-ponny oh, hey there delilah fux svettfux d-ponny oh, hey there delilah fux svettfux d-ponny oh, hey there delilah fux svettfux d-ponny oh, hey there delilah fux svettfux d-ponny

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Dennis
Korsningsponny, f-99, e: Stuifackers Chico  u: Dolly
B-ponnyn Dennis stod hos mig under 2002-2003. En helskön kille med egen vilja och ibland lite för smart för sitt eget bästa 😉

Dennis b-ponny brun dennis b-ponny brun

70 svar på ”Alla mina hästar…

 1. Åh, vad kul!! 🙂 Så roligt att få en liten flashback från den tiden då man satt och kollade in alla dina fina ponnysar. Och vi hittade ju våran toppenponny hos dig! 😀

  • 🙂 Jag ska försöka få ut allihop utan att det tar alltför lång tid! Det är riktigt roligt att sitta och titta på alla bilder och minnas dem allihop <3

  • Det kommer komma ut det också framöver. Jag kommer lägga ett blogginlägg emellanåt där jag berättar om mina ponnyer lite mer ingående och om vad som hänt med dem efter att jag sålde dem osv.

  • Jag har ponnyn oh,what a champ och de går super med honom han har slutat hoppa och kör på dressyr nu och han går skit snyggt?

 2. Så kul o se alla ponnyer igen.. Som vi kollade o kollade.. på än den ena än den andra.. Tills vi ju hittade våra guldklimpar.. O inte har vi gjort oss av med dom heller..
  Fast Michelle är 23.. 🙂 Men det är svårt att hitta den rätta nya ägaren som man känner sig trygg med att lämna över sina älskade ”bebisar” till. För som de flesta hästägare förmodligen tänker – ”så kan ju ingen ta så bra hand om pållen som en själv” 😀 Väntar med spänning på våra vackra ponnysar 🙂 Och jag är så glad för att du fanns ” Tänk! En ärlig ”hästhandlare” .. De är sällsynta.. de som ser till pållens bästa o inte plånboken. Du är oxå en guldklimp du CH. Glad jag lärde känna dig ! <3

  • Underbara du <3 Men det blir nog svårt att hitta någon som tar så väl hand om sina hästar som ni gör!! Men jag tror att ni kommer lyckas 🙂
   Om ni vill så får ni gärna skicka några bilder på dem och skriva lite så kan jag göra ett blogginlägg om dem. Det är ju kul för andra hästfolk också att se hur fina de har blivit och vad duktiga de har varit 🙂
   Kramar i massor!! (Och om ni har vägarna åt växjö någon gång så vet ni att ni alltid är välkomna hit!!!!)

 3. Har kvar alla bilder från mina ”omgångar” på Östrgården , har du kvar alla eller ska jag skicka några? SÅÅ kul att titta igenom alla hästar, minns exakt vilka jag ridit när man ser bilder.. <3

  • Jag har nog kvar de flesta av ridbilderna i alla fall. Men har du ridbilder på någon som jag inte lagt ut ridbilder på så får du gärna skicka dem. Fast jag har ju inte lagt ut alla hästar än så klart, men om det dyker upp någon.
   Kram sötis <3

 4. Alexi står på Södra Umeå Ryttarförening som ridskoleponny! Har både ridit och jobbat där och Alexi är verkligen min lilla älskling! Suuperfin ponny! Har tyvärr haft lite problem med hälta så hon och jag hade en lång igångsättning där vi for ut på skritturer! 🙂 Världens finaste ponny!

  Vet även vilka som köpte Sugar, Chuck, Apache och Mr Bombastik! Superfina ponnyer hela högen! Trist att du la ner, annars hade nog jag köpt en ponny från dig 😉

  • Tack för att du skrev och berättade 🙂 Om du har några bilder på henne så får du gärna maila mig på bondmoran@bondmoran.nu
   Sugers familj har jag kontakt med via facebook 🙂 Står Bomben kvar på ridskolan?

 5. Hej! härligt att se alla hästar. Var och praoade hos dig för några år sedan- ett minne för livet. Det är jag som rider Blomma på bilderna. Har nu Ricky som jag vet har stått hos dig ett tag. Hon är helt fantastisk och vi tävlar nu Msv C dressyr och planerar att lära oss allt tillsammans 🙂

  • Vad kul att höra ifrån dig! 🙂 Vilken av mina Ricky är det du har? Den bruna, skimmeln eller den svarta? Du får jättegärna maila bilder och berätta mer 🙂

 6. Så roligt at se alla bilder när man själv kollat igenom dina annonser som besattför ett par år sedan.
  Cherie står för tillfället i Gislaved vad jag vet och Celeste åker till Finland. Oh, hey there Delilah den lilla guldklomprn ståt i Dalarna hos en duktig tjej.

  Har även sett några av de andra ponnyerna på banorna som Oh, what a champ, Oh the reason is you, Oh, shes got the look med flera.

  Längtar efter att få se de gamla bilderna på Delilah, Gloria och Melody twist också!
  Hoppas allt ee bra med dig Charlotte! 🙂

  • Jag tycker också det är roligt att gå igenom alla mina pållar igen. Det kommer fler så fort jag hinner, det är lite mycket nu med vårbruk och allt.
   Stora kramar och hälsa familjen <3

 7. Ojojoj vilken nostalgitripp! Otroligt roligt att se bilderna igen! Kommer ihåg hur jag o Rosie satt o trånade framför skärmen när nya pållar anlände! Vi har Babe kvar men det är sista ponnyåret för Emmas del nu… Det är verkligen med sorg i hjärtat. Vilken resa de har haft ihop! Babe går hyfsat stadigt i FEI nu o går Derbyts stora runda iår!
  Tack för att vi fick förtroendet med att köpa o utveckla denna galenpanna till ponny! Hon är så älskad att det går inte att beskriva. Den mest roliga o personliga ponny jag nånsin träffat!
  Kram Ingela

  • Det är en nostalgritripp för mig med ska du veta, att sitta och gå igenom alla mina ponnyer igen 🙂 Jag har inte tittat på bilderna eller någonting sedan jag blev sjuk så det är ju ett tag sedan nu. Det är så många hästar och jag har bara hunnit med att lägga in en bråkdel av dem. Men jag kommer ihåg varenda en av dem!!!
   Babe är ju en sådan ponny som man absolut inte glömmer 😉 En galenpanna och en underbaring. På samma gång 🙂 Och en match made in heaven för Emma! De var som gjorda för varandra mot alla odds.
   Och hon kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe än hos er <3 <3 <3
   kramar i massor till er alla!
   /Ch

 8. Nej men hej!
  Världen är bra liten. Googlade klövverkning och hittade en video på youtube, och sen hamnade jag rätt vad det var här, hos dig, som jag köpte Sessan av (Oh what Princess) 🙂

  Sessan har det bra, jag tävlade henne upp till La ungponny (bara felfria rundor ofc ;)), sen skadade hon sig tyvärr då jag hade henne hos några i södra sverige som skulle sälja henne åt mig. Skadan läkte tyvärr aldrig ut, så vi valde att triangelmärka henne. Hon står nu som avelssto hos en jätte rar kvinna utanför Köping och har hittills fått två fina fölungar varav den första (f. -11) fått flytta till mig och han är världens finaste grabb!

  Kul att hitta hit, kommer definitivt kika in flera ggr 🙂

  Mvh Mia Ragnarsson, Östersund

  • Nej men oj!! 😀 Vad kul att höra ifrån dig 🙂 Hur kommer det sig att du googlade klövverkning? Jobbar du med kor?
   Åh, lilla Sessan <3 Det var inte kul att höra att hon skadat sig så klart, men skönt att höra att hon mår bra och har fått bli avelssto :-) Har du bilder på henne så får du jättegärna maila dem till mig på bondmoran@bondmoran.nu
   Kramar i massor!!!

   • Jajjemen, jag har börjat som piga 🙂 För några månader sedan var jag livrädd för kor och i princip sprang i vild panik genom lagårn. Nu står jag och mjölkar 140+ i grop, jätte roligt jobb! Älskar damerna, hade aldrig kunnat ana att kossor hade sån personlighet ;p

    Jag har massor med bilder på Sessan, så jag skickar dom till dig på en gång 🙂

    Kram kram!

    • Men gu vad kul!! 😀 Har de någon hemsida eller blogg eller något? Vore kul att se hur där ser ut. Nu ska jag gå in på mailen och kolla sessan-bilder 🙂
     Kramis

 9. Hej! Jag googlade lite på vad jag kunde hitta på ponnyn, så kom jag hit, haha. Tänkte bara berätta att det är vi som har Cool nu och trivs hur bra som helst. Han fortfarande genomsnäll att hålla på med och göra olika saker med, men han har en hel del egna idéer. Tävlar en del dressyr, tanken är att börja hoppa ännu mer i sommar och komma ut på lite mer tävlingar. Men just nu tar vi det rätt lugnt och ska snart släppas på bete 🙂
  Hälsningar Rebecka och Cool från Göteborg

 10. Vad kul att kolla på alla hästar du haft! 🙂 Jag var hos dig ett höstlov på prao med Tove som köpte Eve´s summer flower och Frida. Sedan köpte jag ju även Oh, My Orient Beauty. Bjuttan var verkligen en personlig ponny, saknar henne nåt grymt än idag! Vi fick ju tyvärr ta bort henne -09 då hon hade pålagringar i nacken. 🙁 Hade inte dessa stoppat oss så hade den hästen kunnat gå MSV hoppning, det är jag säker på.
  Hoppas allt är bra med dig Charlotte! 🙂 / Emma Haag

 11. Åh herre min gud. Nu har jag bläddrat igenom ALLA hästar och läst om ALLA… Och detta är väl typ inte ens hälften av alla du haft?! 😉 Men du får ju skriva ut vilka jag red hahaha jag tittade och tittade och tittade men såg nog 1, den vita med blå ögon 🙂 Om det var han du hade lagt ut här…? Skrattar alltid så gott när jag ser filmen på Gustav och shettisen, så söt och med den musiken hahaha 😉 Men han hade väl en som hette Samsung också? Har den filmen liggandes, det måste du ju ändå lägga ut hahaha, 5 hästar typ, i en paddock! 😉 Åh gamla goda tider det där. Stallet <3

  • Vi kan säga så här. Jag är på bokstaven D…. Så det är en hel del kvar! haha
   Japp, han hade en Samsung också. Eller Sune som vi kallade honom 🙂 Men jag har en bit kvar till S så tar ett tag innan han kommer in på bloggen.

 12. Så glad att jag hittade denna sida, minns mina två gånger hos dig året 2008. Kommer ihåg att jag red Oh, What an Orient Beauty, en häst som definitivt inte passade mig, sen red jag ju på lilla easter också. 🙂

  • Fniss, Beauty ver verkligen speciell!! Naw, lilla Easter <3 Han var för söt <3 Kul att höra ifrån dig!!! Kram

 13. Hej, fällde några tårar när jag fick se Beeke ung. Denna ponnyn tog mig från nybörjare upp till SM guld i gymkhana, jag fick låna henne av familjen Ericson i 3-4 år. hon busade runt med mig på hoppbanorna och älskade det hon gjorde. Vi har tävlar utomlands ihop och även kommit med i landslaget. Tyvärr kom åldern allt för snabbt och hon fick somna in på en äng sommaren 2011. Måste bara skriva att det är den bästa ponnyn jag suttit på, alla visste vem hon var och vad hon gick för. simply the best <3

  • Åh…. Vad kul att höra ifrån dig. Visst var hon en liten underbaring <3 Om du vill så kan du maila mig en berättelse om henne och skicka med bilder så kan jag göra ett blogginlägg om henne och dig 🙂

 14. Hej! Jag heter då Isabell och är 15år, det är jag som nu är ryttare och ägare till den underbara ponnyn Ariba Kaspa! Det är jättekul att kunna se hur han såg ut när han var yngre, jag har även kontakt med med hon som födde upp honom i Holland så har även bilder på honom som föl. Det var iallafall jättekul att få se bilder på honom!! Tack 😀

 15. Hej, jag har hjälpt till med och haft hand om Oh My Mr Bombastic, eller bomben som han kallas som nu står på vindelns ridklubb. Vet att han eventuellt kommer att hamna i Boden, men jag jobbar just nu febrilt på att kunna köpa honom, så jag skulle bli jätteglad om du kunde kanske skicka ett mail eller något där du berättar det du vet om honom 🙂 MVH Magdalena Thorén

 16. Hej Charlotte! Det känns som tusen år sedan jag var hos dig! Att vara hos dig på sommaren var det bästa jag gjort i mitt liv, och jag har så många underbara minnen från den tiden, alla underbara ponnyer och människor man lärde känna. Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv och saknar din verksamhet något så fruktansvärt! 😉 Vi har fortfarande kvar våra två ponnyer som vi köpte av dig (no Angel s och Daisy Red). Angel är nu 11år och tävlas lite sporadiskt i hoppning (min syster har tappat sugen efter lite väl många motgångar 🙁 Men vi jobbar på det och är snart på banan igen! 🙂 ) Innan det tog hon många fina placeringar upp till LB. Daisy är lite halvpensionär och vi har hyrt ut henne på halvfoder till en liten kille (8år) och hans mamma 🙂 De tar så bra hand om våran lilla skatt! Hon blir snart 23år! Skicka gärna ett mejl om du vill veta mer hur vi har det och om du vill ha lite bilder 🙂 Kram Julia

  • Naw, gulle dig!!! Jag tyckte allt det var bra kul jag också! Med alla hästar och alla roliga ungdomar som kom <3
   Vad härligt att höra att hästarna mår bra och att de har det bra! Du får jättegärna maila bilder på dem, det är så kul att se!!! Kram söta du och hälsa familjen! <3

 17. Hej. Tänkte skicka en hälsning från ”Bomben” , eller rättare sagt ”Banjo” som han kallas nu. Han bor på Bodens Ridklubb, och är oss mycket kär. Finare och duktigare ponny finns inte på denna jord!!
  / Kajza

  • Åh… lille Bomben <3 Han var bara en bebis när han var hos mig 😉 Har du lite bilder på honom får du gärna maila till mig!!!!
   Kul att du hörde av dig och berättade!
   Kram

 18. Hej nu är det bestämt att Alexi kommer hem till mig!:) Har du några bilder på henne och hennes mamma från när dom stod hos dig får du jättegärna skicka 😀

  • Åhhh vad roligt!! 😀 Ja, jag har massor med bilder! Men de ligger i en annan dator…. som inte funkar just nu… Men maila mig så ska jag svara så fort jag får igång den!

 19. Hejsaan! 🙂
  Du har inte kvar några bilder på Miss Pierce (mp) och Rosenwinkels Thalia? Skulle vara jätte kul att få se! Saknar de båda två så mycket!
  Skulle vara jätte kul att få fler bilder på min kära Mp!
  Hon har det nog bra där uppe på de gröna ängarna nu utan smärta..
  Kram Michelle

 20. Hej!
  Det var jag som köpte Angi, en helt underbar ponny som lärde mig allt!
  Tyvärr fick hon springa till de gröna ängarna våren 2013 efter mycket problem med fång.
  Saknar henne så det gör ont, men de 7 åren vi hade henne var hon alltid rolig och världens bästa, så stor personlighet!

  Mvh Melinda

 21. Hej! Det är jag som har ponnyn Anyway nu, han är helt fantastisk och jag älskar han så så mycket! Skulle bli jätte tacksam om du skulle kunna skriva ett inlägg om honom och ha med några gamla bilder! 🙂

  • Vad roligt att höra 🙂 Han var en mysig kille! Om du mailar mig så ska jag se om jag kan hitta lite bilder på honom 🙂

 22. Hej!
  Jag har läst din blogg länge och hela anledningen till varför jag började är då vi hade en B-ponny som kom ifrån dig, en skäck vid namn Khamir.
  Vi köpte honom av familjen som du sålde honom till som min första ponny när jag var 8 år. Och OJ vilken ponny! Han var så fantastiskt snäll i allting. Lilla jag kunde galoppera på långa tyglar i skogen utan att han försökte någonting.
  På den tiden var det bara hoppning som gällde men han skulle ABSOLUT INTE hoppa någonting utan väldigt mycket övertalning på träningarna medans han hoppade allt utan en protest på tävling, han ville gärna visa upp sig om vi säger så 😉
  När jag hade växt ur honom såldes han tillbaks till förra ägarna där han agerade läromästare åt deras dotter. Efter många underbara år fick han tyvärr fång och efter mycket kämpande var dom tvungna att ta bort honom för drygt 3 år sedan.
  En fantastisk ponny som lade grunden till hela min ridning!
  Nu går jag naturbruksgymnasium men inrikting häst men det är en hel del kossor också och jag måste säga att jag är lite betuttad av dom 😉

  • Hej på dig 🙂
   Vad roligt att få höra lite mer om Khamir!! Han var verkligen en goding <3 Tråkigt att höra att han inte finns längre dock 🙁 Men han verkar ha haft det bra och gjort sina ägare lyckliga och det är det viktigaste.
   Klart att man blir betuttad av kossor!! De är ju helt underbara 🙂

 23. Hej! Det är jag som äger Aida nu, hon är sig lik, helt fantastisk ponny jag älskar henne! ? Men hon är väll född 2001?

  • Hej på dig. Vad roligt att höra 🙂 ge henne en nospuss från mig. Jag minns inte riktigt nu när hon född och har inte kvar papprena. Har jag skrivit fel på sidan?

 24. Men oj, vad kul att hamna här och få se alla fina ponnysar igen! Var hos dig 2008 och fastnade speciellt för Dawn, red henne så mycket som jag bara fick. 😉 även Bobby, som jag till och med vågade hoppa trots min rädsla och han blev en liten vändpunkt för den rädslan tack vare att han var så otroligt trygg. Och sen blev det ju Kompis (Oh, Nothing compares to you) som fick komma upp till Luleå över vintern, och hon var verkligen en genomgod ponny på alla plan. Man blir så lycklig av att tänka tillbaka, att vara prao hos dig var nog bland det roligaste jag har gjort i livet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.